Trendikäs kanaleipä on kesän hittituote

Kanan suosio raaka-aineena on ollut jo pitkään nousussa. Syitä siihen ovat kanan edullisuus, vähärasvaisuus ja monipuolisuus. Kanatuotteiden valikoima on laaja ja se taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kesällä kahviloiden vitriineissä kannattaa pitää tarjolla muutamia tuttuja klassikkoleipiä. Helpot kanaleivät valmistuvat nopeasti ja niitä voi varioida loputtomasti.

Trendikäs kanaleipä maistuu monelle ja sen valmistus on vaivatonta, kun käyttää Grannfågelin valmiiksi paahdettua broilerin rintafileetä. Broilerinfileen lisäksi voit lisätä vaalean leivän väliin rapeaa salaattia, kasviksia, juustoa tai erilaisia levitteitä. Amerikkalaistyyliseen club sandwichiin sopii lisäksi uunissa paahdettu pekoni.

Houkuttelevuutta ja ulkonäköä saat pitämällä leipiä muutaman tunnin kevyen painon alla. Tarjoile maukas kanaleipä raikkaan salaatin kera. Lisää näyttävyyttä annokseen saat leikkaamalla leivät kolmioiksi!

Tuotteet Kesprosta



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä