Syksyllä on riistan aika

Menu-lihojen valikoima sisältää erilaisia riistatuotteita, jotka sopivat monipuolisesti eri hintakategorioiden annoksiin. Riistan voimakasta makua arvostetaan, ja sen maustamiseen riittää mahdollisimman luonnonläheinen makumaailma.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Syksy saa riistapadat porisemaan! Suomi on todellinen riistamaa, eikä ihme. Riistan voimakasta makua arvostetaan ravintola-annoksissa, ja siitä voi valmistaa todella monipuolisesti erilaisia annoksia moneen eri makuun. Vähärasvaisuutensa takia se sopii hyvin terveystietoisten kuluttajien valinnaksi.

Kun haluat tarjota asiakkaillesi sesongin mukaisia vaihtoehtoja, valitse Lihatukku Kespron valikoimasta laadukasta riistaa. Lisäksi Menu-tuotteilla tarjoilet asiakkaillesi riistaruokia ympäri vuoden, jolloin tuotteiden ylivoimainen hinta-laatusuhde tarjoaa ravintolallesi erinomaiset tuottomahdollisuudet.

Riistainspiraatiota listalle

Menu-hirvenlapakuutiosta valmistettu hirviburgundi sinisessä kulhossa

Hirviburgundi

Hirven lapakuutio on korkealaatuinen ja samalla edullinen raaka-aine riistapatoihin. Valmiiksi kuutioitu, siistiksi käsitelty liha säästää ammattikeittiössä merkittävästi aikaa ja vähentää hävikkiä. Pekonikuutioilla mehevöitetty hirviburgundi hautuu tomaattisessa punaviiniliemessä alhaisessa lämmössä mureaksi. Hirvenlihan kanssa muhineet tuoreet sipulit ja herkkusienet kohottavat burgundin arjen yläpuolelle.

Vinkki!

Puikulaperuna, joidenkin mielestä jopa maailman paras peruna, on oiva pari syksyn riistaruoille. Pyöräytä perunat soseeksi, paahda tai tarjoile uuniperunana. Perunan lisäksi erinomaisia lisukkeita ovat juurekset, sienet ja sipulit.

Menu hirven paahdettu ulkofilee -annos turkoosilla lautasella

Paahdettu ulkofilee

Hirven ulkofileestä syntyvät à la carten ja bankettien hienoimmat annokset. Filee on erittäin siistiksi trimmattu, mikä säästää aikaa etenkin isoja kattauksia valmistettaessa. Menu Rub-mausteseos blackened bbq:lla hierotut fileet kypsennetään alhaisessa lämmössä 55 asteen sisälämpöön ja vetäytetään ennen viipalointia. Ohessa maistuu kantarelleilla rikastettu punaviinikastike.

Menu hirven jauhelihasta valmistettu Wallenbergin burgeri voipaperin päällä

Wallenbergin burgeri

Hirven jauheliha on monipuolinen raaka-aine, joka sopii sekä pizzoihin, burgereihin, pihveihin, pyöryköihin että bologneseen. Helposti valmistettavat annokset toimivat sesongin vetonauloina esimerkiksi pienten resurssien keittiöissä, joissa aika tai osaaminen ei riitä paisteihin ja fileisiin.

Pidä mielessä myös Menu-valikoiman riistapyörykät, joiden avulla loihdit näppärästi ja helposti lounaan sekä vaihtelua tavanomaisille lihapullille. Hirvenlihapyörykät ja -murekkeet sopivat hienosti täytettäviksi ja kuorrutettaviksi esimerkiksi pekonilla tai juustolla. Burgeriin paistetut hirviwallenbergit mehevöitetään kermalla ja kuorrutetaan rapeapintaisiksi pankokorppumurussa.

Vinkki!

Älä unohda lisätä annokseen happamuutta – karpaloilla tai puolukkasoseella tuot kaivattua särmää makumaailmaan.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä