Lihavinkki: Reinin karitsasta on moneksi

Valitse suosikkisi Reinin Lihan laadukkaista leikkuista ja hyödynnä valmistusvinkit.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Reinin Liha

Kuvat

Reinin Liha

Viulusta kareeseen, mikä on suosikkisi?

1 – Karitsan viulu

Legendaarinen viulu on lampaansyöjien suosikki pitkään haudutettuna rosvopaistina. Aivan loistava juhlapöydän kruunu!

2 – Karitsan ulkofile

Ulkofile paistetaan pannulla valkosipulin ja yrttien kanssa. Voit jättää ulkofileen rohkeasti roseeksi. Optimaalinen sisälämpötila on n. 55–56 astetta. Suosittelemme kokeilemaan sous vide -kypsennystä: Vakuumipussiin fileet ja mausteet (esimerkiksi valkosipuli ja timjami), vesihauteen lämpötilaksi 54 astetta. Viimeistele pinta paistinpannulla lempiyrtin kanssa. Entrecote haudutetaan pitkään punaviinin ja juuresten kanssa. Mehukkuus säilyy rasvan ansiosta hienosti myös ylikypsänä.

3 – Karitsan sisäfile

Sisäfile on kestosuosikki, kun juhla-ateria pitää valmistaa nopeasti. Kaikille maistuva annos viimeistellään yrttivoilla.

4 – Karitsan paahtopaisti

Paahtopaistista on tullut jo pääsiäisen ykkösherkku. Kotioloissa sitä käytetään jopa läpi vuoden, mutta erityisen paljon grillisesongin alkaessa. Kun kuluttaja tuntee tuotteen, menee sitä myös ravintolassa.

5 – Karitsan kyljys

Parikyljys/kyljys säilyttää mehukkuutensa luiden ansiosta. Erityisesti kyljys on maailman parasta fingerfoodia.

6 – Karitsan kare

Näyttävä karitsan kare kruunaa juhlapöydän ja sopii vaativammallekin herkkusuulle. Kareen etuna on muun muassa helppo leikattavuus sopiviksi annospaloiksi.

Kysy meiltä Reinin Lihan ja Kespron ammattilaisilta lisää karitsasta – emme ole aivan suotta parhaaksi kehuttuja.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä