Rohkeutta annoshintojen määrittelyyn

Globaalin epävakauden myötä raaka-aineiden ja energian hinnat elävät koko ajan. Ravintolayrittäjän täytyy uskaltaa rohkeasti siirtää kohonneet kustannukset asiakashintoihin tai kehittää omaa liiketoimintaansa mm. muokkaamalla ruokalistan painotuksia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Globaalin epävakauden myötä yleinen hintataso on noususuuntainen. Jotta yritystoiminta pysyy kannattavana, kustannusten muutos kannattaa huomioida hinnoiteltaessa palveluita ja annoksia.

Mikäli hintojen nostaminen on epämukavuusaluetta, vaihtoehtona kannattaa miettiä menukokonaisuuksien painotuksia. Menuissa voidaan tarjota määrällisesti enemmän edullisista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Määrälliseen ruoan kulutukseen ravintoloissa voidaan vaikuttaa myös oikeilla astiavalinnoilla.

Luontoa hyödyntämällä niin menuissa kuin miljöössä saa luotua vangitsevaa, yksityiskohtia pursuavaa visuaalisuutta. Suomalainen ruokakulttuuri tarjoaa ylenpalttisesti ideoita ja elementtejä menun jokaiseen ruokalajiin.

Holistisessa ravintolakokemuksessa sisustukseen voi tuoda esimerkiksi suuria painettuja luontoaiheisia valokuvia. Yksin maljakoihin oikein asetellut havut vangitsevat katseen.

menu-lehti 4-2022 elämysspesialisti liha-annos 0151

Syksyinen menuvinkki

Alkuun

Syksyn kasviksia ja maahumaladressing

Pääruoaksi

Roseeksi paistettua naudan ulkofileetä, paistettuja tatteja ja suppilovahveroita, käpykastiketta, hillottua puolukkaa ja suolaheinää

Jälkiruoaksi

Omenapiirakkaa ja mänty-vaniljajäätelöä

MN0422 Inspiraatio rohkeutta annoshintojen maarittelyyn Suolaheinä soveltuu sekä liha- että kalaruokien viimeistelyyn ja salaatteihin. Lisäksi hillotut puolukat maistuvat useimpien liharuokien kanssa.

Ostoslistalle:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä