Vihannestukku Kespro

Vihannestukku Kesprossa on aina tarjolla sesongin paras valikoima vuodenajasta riippumatta. Meillä on kattava valikoima kotimaisia ja eksoottisia hedelmiä sekä vihanneksia sormilimetistä perunaan. Mikäli jotain puuttuu, hankimme sen!

Vihannestukku Kesprossa on aina tarjolla sesongin paras valikoima vuodenajasta riippumatta. Meillä on kattava valikoima kotimaisia ja eksoottisia hedelmiä sekä vihanneksia sormilimetistä perunaan. Mikäli jotain puuttuu, hankimme sen!

Hevitukku palvelee: ensiluokkainen hedelmä- ja vihannesvalikoima ympäri vuoden

Vihannestukku Kespron intohimo on ensiluokkainen hedelmä- ja vihannesvalikoima, joka elää sesongissa ja tarjoaa aina kauden parhaat mahdolliset raaka-aineet juureksista kukkasiin. Hevitukun asiantuntijatiimi tekee jatkuvasti työtä valikoiman monipuolistamisen, toimitusketjun varmuuden, laadunvalvonnan, myyntieräkokojen ja pientuottajayhteistyön kehittämiseksi. Valikoimasta löydät laajan kotimaisten tuotteiden valikoiman, oman maahantuonnin tuotteet, eksoottiset hevit ja koko ajan kasvavan luomu- ja pientuottajien valikoiman. Tiimi pyrkii aidosti toteuttamaan kaikki teidän hevitoiveenne – rakkaudesta lajiin! Aina ajantasaista tietoa tuotteiden saatavuudesta, hinnoista ja sesongeista saat tilauskanavasta, asiakaspalvelusta sekä omalta myyjältäsi.

Lue tuoreimmat artikkelit ja uutiset

Vegaaniset vaihtoehdot kasvattavat suosiotaan

Vegaanisen ja kasvisruokavalion suosio kasvaa odotetusti. Pandemian luoman uuden normaalin tärkeiksi arvoiksi nousevat yhdessäolon myötä jaetut annokset, hyvinvointi ja vastuulliset valinnat. Katso, miten huomioit nämä trendit kesän tarjonnassa!

Valitse tuoreet kukat ja viherkasvit ravintolaan

Tiesithän, että voit tilata Kesprosta myös tuoreet kukat ja kasvit ravintolaasi? Vihannestukku Kesprossa kukkavalikoimaan ja sen kehittämiseen panostetaan nyt entistä enemmän. Tarjolla on laaja valikoima, joka sisältää vuodenajasta riippuen vaihtelevan määrän niin viherkasveja, leikkokukkia kuin ruukkukasveja sisä- ja ulkokäyttöön.

Ensiluokkainen sekä sesongissa elävä hedelmä-, vihannes- ja kukkavalikoima

Markkinoiden palvelevin kasvistukku, hedelmätukku ja marjatukku

Aina tuoretta ja vastuullista! 

Vihannekset ja hedelmät ravintolaan Kesprosta

Vihannestukut palvelevat: tutustu valikoimaan tai kysy lisää myyjältäsi!

Valitse parhaat ja vastuullisimmat herkut sesongit huomioivalla suunnittelulla

Erinomainen saatavuus

Sesonkien ja satokausien aikana kasvisten kasvuolosuhteet ovat optimaalisimmillaan, mikä varmistaa raaka-aineiden erinomaisen saatavuuden.

Ensiluokkainen laatu

Sesongissa olevat tuotteet erottuvat edukseen elinvoimaisen makunsa, vastustamattoman värinsä ja lyömättömän tuoreutensa ansiosta.

Kannattava hintapiste

Sesongissa olevan kasviksen hintapiste on parhaimmillaan ja sen hävikki pienin: mitä laadukkaampia keittiöön päätyvät raaka-aineet ovat, sitä pienempi osa niistä ja niihin käytetystä rahasta menee hukkaan.

Pieni hiilijalanjälki

Sesongissa olevien raaka-aineiden alkuperä on aina mahdollisimman lähellä. Tällöin niiden kuljetukseen ja varastointiin kuluva energia ja päästöt ovat minimissään.

Vaihtelua tarjontaan

Sesonkien mukainen suunnittelu tuo luonnollista vaihtelua tarjontaan, kun eri raaka-aineiden sesonkien ajankohdat vaihtelevat.

Vihannestukku Kespron satokausikalenteri ravintoloille

Kespron ammattilaisten asiantuntemukseen voit luottaa


Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet.


Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin.


Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa.

Asiakas ohjaa valikoiman rakentumista

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus.

Tuoreimmat toimitukset ja saatavuus

Vihannestukut Suomessa

Katso myös...