Kesäkauden kasvikset ovat saapuneet

Tuoreen sadon vihannesvalikoima takaa, että kesälistasta tulee raikas ja vetovoimainen.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Vuosittain yhtä odotetut kesäkasvikset ovat saapuneet Kesproon. Avomaalla kypsyneissä kasviksissa on runsas maku ja houkutteleva rakenne. Niiden vetovoima kannattaakin hyödyntää ruokalistalla läpi kesän.

Kevät- ja kesäkuukausien otolliset kasvuolosuhteet, hyvä saatavuus sekä lyhyt kuljetusmatka takaavat laajan valikoiman edullisen hintapisteen tuotteita, joista kannattavat ja ajan hengen mukaiset kasvisrikkaat annokset valmistuvat vaivatta.

Vihannestukku Kespron monipuolisesta valikoimasta löytyvät kaikki kesäkauden klassikot, mutta myös kiehtovia uutuuksia. Kokeile ainakin kesäkurpitsankukkaa ja tutustu myös näyttävien gourmet-sienten myötä laajentuneeseen sienivalikoimaamme ja iske vahvistuvaan ruokatrendiin!

Hyvä saatavuus, helpot ratkaisut

Vaikka kotimaan kasvimaiden satoa joudutaan Suomessa säiden sanelemana odottamaan touko–kesäkuuhun, lähellä kasvaneiden Ruotsin, Hollannin ja Saksan varhaisempien satojen ansiosta kaikkia kesän kasviksia voi hyödyntää ruokalistalla toukokuusta syyskuulle.

Kesäkasvisten ohuen kuoren ja kauniin ulkonäön ansiosta sekä niiden esikäsittely että kypsennys vaativat vain vähän työtä ja valmistus käy nopeasti. Poimi sesongin hyödyt talteen ja tuo houkuttelevaa väriä ja vaihtelua ruokalistasuunnitteluun!

Kotimaan sadon kypsymistä odotellessa kesäkasvisten valikoimaa täydentävät lähimaiden kasvimailla kypsyneet aarteet.

Kotimaisten kesäkasvisten satokalenteri

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä