Vihannestukku valloittaa ketteryydellään – vastuullisuudesta ja laadusta tinkimättä

Vihannestukku Kespron hankintayksikkö tilaa kasviksia päivittäin asiakkaiden tarpeet ja erityistoiveet huomioiden. Näin voidaan tarjota ykkösluokkainen valikoima, saatavuus sekä toimitusrytmi.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Sesonginmukainen valikoima

Vihannestukku Kesprossa eletään vahvasti sesongeissa. Vaikka nykyään lähes kaikkea onkin saatavilla ympäri vuoden, hankinta priorisoidaan alueille, joissa sato on kulloinkin parhaimmillaan. Tämä takaa kasviksille aina parhaan maun, laadun ja hintapisteen.

Tiesitkö?

Vuodenajat vaikuttavat kasvisten lastausmaahan. Kun ilmat kylmenevät kotimaassa ja kasvukausi loppuu, siirrytään kasviksia lastaamaan etelämmästä. Talvikauden aikana tarjolla on Välimeren lämmössä kasvaneita kasviksia, kun taas kesän lähestyessä kasviksia siirrytään lastaamaan lähempää Suomea, kuten Hollannista ja Ruotsista, kunnes kotimaan kasvukausi taas käynnistyy.

Taatusti tuoretta ja laadukasta

Pitkäaikaiset ja luottamukselliset suhteet viljelijöihin ja tavarantoimittajiin Suomessa ja ympäri maailmaa takaavat, että valikoima on aina ajan tasalla ja laadultaan ykkösluokkainen. Kasvikset ovat herkkiä kausivaihteluille, joten tiivis yhteistyö luotettavien tavarantoimittajien kanssa on saatavuuden varmistamiseksi äärimmäisen tärkeää.

Yhtä tärkeää on, että kasvisten kuljetus- ja säilytyslämpötiloista huolehditaan läpi koko toimitusketjun, tavarantoimittajalta asiakkaalle asti. Kylmäketjun katkeamattomuus on tärkeää tuotteen säilyvyyden kannalta ja auttaa vähentämään ruokahävikkiä.

Erikoisemmatkin toiveet toteutetaan

Valikoimaa kehitetään jatkuvasti markkinoiden kehityksen sekä asiakastoiveiden pohjalta. Vihannestukku Kespron hankintatiimi toteuttaa asiakkaiden erikoisemmatkin toiveet aina mahdollisuuksien mukaan – kunhan tuote on vastuullisesti tuotettu ja tuotteista täyttää laatukriteerit. Osa tuotteista on mahdollista tilata myös varsinaisen sesongin ulkopuolelta asiakkaan toivomuksesta.

Kasvisjalosteet helpottavat kiireisen keittiön arkea ja vähentävät ruokahävikkiä

Vihannestukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman valmiiksi pestyjä, pilkottuja ja kypsennettyjä kasviksia. Valmiiksi käsiteltyjen kasvisten ansiosta työaikaa säästyy raaka-aineiden esikäsittelyn sijaan varsinaiseen ruoanvalmistamiseen ja asiakaspalveluun.

Valmiita sekoituksia ja esikäsiteltyjä kasviksia on helppo yhdistellä keskenään ja tuunata loputtomasti oman tarpeen mukaan. Hävikinhallinta helpottuu, kun kaikki kasvis on käytettävissä ja kierrätykseen menee ainoastaan pakkaus.

Vinkki!

Jääyrtti, meribanaani, lihansyöjäkasvin kukka tai mitä muita näitä hevejä nyt onkaan – Vihannestukku Kespro pyrkii toteuttamaan asiakkaiden villeimmätkin toiveet, joten älä epäröi esittää erikoisempiakin tuotetoiveita!

Kerro toiveistasi omalle myyjälle, Kespron asiakaspalveluun tai suoraan Vihannestukku Kespron tiimille sähköpostitse osoitteeseen: kesprovihannestukku@kesko.fi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä