Tuoreet hedelmät ja vihannekset luotettavasti Kesprosta

Luotettava, palveleva ja varma vihannestukku on ravintolaliiketoiminnan kannalta korvaamaton. Kun kyse on tuoretuotteista, valikoiman monipuolisuuden lisäksi myös laatu- ja vastuullisuuskysymykset korostuvat.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Vihannestukku Kesprossa on aina työskennelty hevin parissa suurella sydämellä. Ala on muuttunut viime vuosikymmenen aikana paljon, ja tarjolla olevan valikoiman sekä tuotelaadun kehitys on ollut merkittävää. Meille on ollut alusta asti kunnia-asia pitää kiinni K-ryhmän arvostetuista laatu- ja vastuullisuusstandardeista. Ne huomioiden olemme laajentaneet valikoimamme palvelemaan keittiöiden vaihtelevia hevi-tarpeita tavalla, jolla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme tehneet erityisiä panostuksia toimitusketjun nopeuttamiseen, laadunvalvontaan sekä valikoiman monipuolistamiseen uutuustuotteiden, myyntieräkokojen ja pientuottajayhteistyön kautta.

Tuoreet hedelmät ja vihannekset kiinnostavat markkinassa koko ajan enemmän. Tästä kertovat niin trendit kuin vuosittain tasaisesti kasvava kasvisten kulutus. Alalla innovoidaan ahkerasti uusien lajikkeiden ja viljelytapojen parissa, ja lautasille halutaan aina tuoreimmat raaka-aineet. Maku on siirtynyt tärkeysjärjestyksessä korkealle.

Kasvikset ovat meille intohimo. Siksi työtunteja ei lasketa, kun etsimme asiakkaillemme parhaat tuotteet läheltä ja kaukaa. Meille on tärkeää, että onnistumme ylittämään odotukset yhä uudelleen. Kuulisimme mielellämme, miten voimme palvella juuri sinua ja liikeideaasi jatkossa vieläkin paremmin! Kerro se meille seuraavalla tukkukäynnillä, tulevissa tapahtumissa tai sähköpostitse osoitteeseen: kesprovihannestukku@kesko.fi.


Kespro tukku 2022 rullakko kylmakko 1609

Vihannestukku Kespron asiakkaana

✔ Käytössäsi on markkinan palvelevin tukkuvalikoima

 • Asiakastarpeiden, markkinoiden ja trendien mukaan ketterästi kehittyvä vihannestukkuvalikoima
 • Eksoottiset tuotteet, syötävät kukat, versot ja yrtit sekä pienmyyntierät
 • Laadukkaat, työtä säästävät jalosteet ja puolivalmiit tuotteet
 • Luomu- ja pientuottajien valikoima
 • Arvostettu ja runsas oman Menu-merkkimme valikoima sekä oman maahantuontimme tuotteet
 • Samalla tilauksella kaikki muu, mitä ravintolaasi tarvitset
 • Kespron valikoimassa yhteensä yli 50 000 tuotetta!

✔ Saat laatua ja vastuullisuutta, johon voit luottaa

 • Vastuullinen ostotoiminta ja syvät tavarantoimittajasuhteet ovat lupaus laadukkaasta valikoimasta
 • Sertifikaatit ja kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä yhteinen vastuullisuusohjeisto takaavat vastuullisen hankintaketjun
 • Oma tuotetutkimusyksikkömme varmistaa valikoimamme tuoteturvallisuuden ja parhaan laadun

✔ Olet asiakkaanamme meille erityisen tärkeä

 • Asiantuntijamme tukevat sinua kannattavien, viisaiden ja vastuullisten hevi-valintojen tekemisessä
 • Haluamme tarjota vain parasta – kerro meille, mitä tarvitset

✔ Saat työsi tueksi tuoreimmat ideat ja inspiraatiota

✔ Palvelemme sinua ilolla

Kespro 2022 tukku tukkuhenkilo zoom Ympärivuotisesti monipuolinen mutta samalla laadukas ja vastuullinen tuoretuotteiden valikoima vaatii reilusti ammattiosaamista, yhteistyötä, panostusta ja periksiantamattomuutta koko hankintaketjulta.

Ensiluokkainen hedelmä- ja vihannestuotevalikoima

Ensiluokkainen hedelmä- ja vihannestuotevalikoima on Vihannestukku Kespron tiimille ja yhteistyökumppaneille ammatillinen intohimo. Kasvisrikkaan, elämyksellisen ja vastuullisen ruokailun tukeminen on meille kunniatehtävä, emmekä siksi suostu tarjoamaan asiakkaillemme muuta kuin parasta.

Vihannestukku, josta saat sen mitä tarvitset - ja vielä enemmän

Yksityiskohtaiset asiakastarpeet ohjaavat valikoimamme kehitystä, ja pyrimme toteuttamaan kaikki asiakastoiveet niiden muodosta riippumatta. Muita valikoimaamme vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa sesongit ja satokaudet sekä uudet kiinnostavat lajikkeet. Markkinan vetovoimaisimman vihannestukun aikaan saamiseksi seuraamme lisäksi aktiivisesti trendejä sekä toimialan kehitystä meillä ja maailmalla.

Ennen kuin yksikään tuote päätyy valikoimaamme, on sen läpäistävä tinkimättömät vastuullisuus-, tuotelaatu- ja tuoteturvallisuuskriteerit.

Vastuullinen ja läpinäkyvä ostotoiminta, tavarantoimittajien ja kasvattajien sertifioinnit, kolmansien osapuolten tekemät auditoinnit sekä tuotetutkimusyksikkömme tekemä työ takaavat, että voit luottaa tarjoamamme valikoiman vastuullisuuteen ja laatuun.

Asiantuntijatyötä asiakkaiden eduksi

Kaikkia Vihannestukku Kespron työntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita ohjaavat samat vastuullisuutta ja laatua tukevat arvot ja periaatteet. Vastuullinen hankinta on yksi toimintamme kulmakivistä, ja meille on tärkeää, että tunnemme kaikkien myymiemme tuotteiden taustat tarkkaan. Sertifikaattien, auditointien ja yhteisten sopimusten ohella valikoiman laadun ja vastuullisuuden takeina toimivat luottamukselliset ja pitkät suhteet viljelijöihin sekä tavarantoimittajiimme.

Parhaan laadun ja asiakkaidemme edun takaamiseksi oma tuotetutkimusyksikkömme tarkkailee ja analysoi tuotteita järjestelmällisesti. Tuotetutkimusyksikössä valvotaan elintarviketurvallisuuden lisäksi muun muassa pakkausten toimivuutta ja pakkausmerkintöjä sekä kehitetään tavarantoimittajien toimintaa yhdessä ostoyksikön kanssa.

Menestyksen resepti ja raaka-aineet

Niin isompiin kuin pienempiin arjen ruokavalintoihin vaikuttavat yhä useammin hinnan, trendien ja sesonkien ohella kriteerit kuten terveellisyys, vastuullinen tuotantotapa, alkuperämaa, hiilijalanjälki sekä ihmisoikeudet. Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, miten, mitä ja mistä peräisin olevia raaka-aineita ravintolakeittiöissä milloinkin käytetään.

Mitä vastaat, kun asiakkaasi kysyy tarjontasi vastuullisuudesta?

Valitsemalla raaka-aineet laajasta ja ketterästi kehittyvästä valikoimastamme saat parasta laatua, johon voit luottaa. Vihannestukku Kespron asiakkaana saat lisäksi inspiroivia vinkkejä sekä tietoa ja tukea kannattaviin hevi-valintoihin säännöllisesti ilmestyvistä digi- ja printtijulkaisuistamme sekä tapahtumistamme.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä