Take away -trendeissä korostuvat mielihyvän kokemus ja vastuulliset ratkaisut

Mitkä take away –trendit näkyvät foodservice-markkinassa juuri nyt? Entä miten Kespron ammattilaiset haluavat kehittää käsitystä vastuullisesta take away -myynnin tulevaisuudesta?

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Mitkä take away –trendit näkyvät foodservice-markkinassa juuri nyt? Entä miten Kespron ammattilaiset haluavat kehittää käsitystä vastuullisesta take away -myynnin tulevaisuudesta?

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Take away -valikoima laajenee koko ajan. Kehitämme uusia tuotteita alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Tuotekehitystä haastaa esimerkiksi se, että ruoankuljetuspalveluita käytetään yhä enemmän korvaamaan kotiruokaa. Pakkausten pitää säilyttää tuote lämpimänä ja laadukkaana, sekä esteettisesti näyttävänä.

Mitä parhailta take away -pakkauksilta vaaditaan?

Epävarmana aikana haetaan entistä enemmän hyvänolontunnetta ja pientä hellittelyä herkullisesta, kauniisti asetellusta take away -annoksesta. Toisin sanottuna turvaudutaan lohturuokaan, joka tuo ripauksen luksusta arkeen ilman, että tarvitsee poistua turvallisesta kodista. Hellimisen rinnalle etsitään myös terveellisiä vaihtoehtoja ja vastuullisia ratkaisuja. Kiinnostus kausituotteisiin ja paikallisiin ruokatuotteisiin kasvaa edelleen.

Samalla kuluttajista on tullut yhä vaativampia myös noutoruoan suhteen: Annosten pitää tarjota mielihyvää myös muille kuin makuaistille, aivan kuten ravintolassa. Tämä haastaa meitä tuotekehityksessä. Aina asiakkaalla ei ole mahdollisuutta syödä paikan päällä ja take awayn tason on oltava korkealla.

Vastuullinen take away -tulevaisuus

Vastuullisuus koetaan monesti pakollisena pahana ja velvoitteena. Me haluamme kääntää ajatuksen päinvastoin: Ravintolassa on mahdollisuus luoda vastuullisuudella kilpailuetua. Se voi hyvinkin olla keino erottautua alan muista toimijoista. Voisiko sitä kautta parantaa asiakaskokemuksia, saada motivoituneempia työntekijöitä tai jopa tehdä parempaa tuottoa?

Yksi helppo tapa tehdä vastuullisuudesta näkyvää on käyttää vastuullisia take away -ratkaisuja. Nykyään monet sidosryhmät ohjaavat voimakasta pyrkimystä korvata fossiiliset muovit elintarvikepakkauksissa uusiutuvilla vaihtoehdoilla. Erityisesti kuluttajien kysyntä ja laajentuvat säännökset pakottavat harkitsemaan uusiutuvia ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Tiesitkö, että esimerkiksi Menu-puukuituaterimet ovat uudelleen käytettäviä? Kespron take away -kuvastosta löydät tuotteiden lisäksi paljon tietoa lain ja sitoumustemme vastuullisuusratkaisuista, joiden avulla meidän kaikkien tekeminen muuttuu koko ajan vastuullisemmaksi.

Valikoimamme kasvaa koko ajan ja haemme sinne uusia ratkaisuja helpottamaan asiakkaidemme arkea, joten stay tuned!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä