Lisää kasviksia tarjontaan - vastuullisesti

Tiesitkö, että kasvikset ovat aidosti vastuullinen valinta vasta, kun vastuullisuudesta on huolehdittu läpi koko toimitusketjun? Lue, mikä kaikki takaa, että hankkimasi hevi on aidosti vastuullista, turvallista ja laadukasta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Taatusti tuore, ajantasainen ja palveleva valikoima

Tilaamme kasviksia joka päivä asiakkaidemme tarpeet ja erityistoiveet huomioiden – niin, että voimme ylpeästi tarjota laajan valikoiman, hyvän saatavuuden sekä nopean toimitusrytmin varastovalikoiman. Vuosien kokemus tilauksista, tarkat laskelmat sekä asiakkaidemme antamat ennakot helpottavat oikeiden tilausmäärien tekemisessä. Näin varmistamme, että asiakkaat saavat kasvikset mahdollisimman tuoreina eikä turhaa hävikkiä pääse syntymään.

Kehitä valikoimaa kanssamme!

Kerro omalle myyjällesi tai Kespron asiakaspalveluun, mikäli valikoimastamme puuttuu jokin tarvitsemasi tuote tai jos mielessäsi on erityistoiveita. Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Parempi arki, kiitos pakkaussuunnittelun

Kehitämme pakkauksiamme omien asiantuntijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa jatkuvasti, jotta tuotteidemme käyttö ravintolakeittiöissä olisi mahdollisimman vaivatonta, tuotteet säilyisivät laadukkaina mahdollisimman pitkään ja lisäkustannuksia aiheuttavaa pakkausjätettä syntyisi mahdollisimman vähän. Pyrimme löytämään kullekin tuotteelle aina parhaan ja ympäristöystävällisimmän pakkausvaihtoehdon. Vähennämme muovin käytön määrää siinä määrin kuin se vain on tuotteiden säilyvyyden ja kestävyyden osalta kannattavaa.

Hyvä paha muovi

Lue lisää muovista ja sen käyttöön liittyvistä aiheista täällä sekä K-ryhmän kestävän kehityksen linjauksista täällä!

Me huolehdimme puolestasi siitä, että viljely on vastuullista

Ennen kuin yksikään kasvis päätyy Vihannestukku Kespron valikoimaan, täytyy tiukat viljelyyn, kasvatukseen ja toimitusketjuun liittyvät laatu- ja vastuullisuuskriteerit täyttyä. Tämä siksi, että haluamme tarjota asiakkaillemme vain aidosti vastuullisen ja laadukkaan valikoiman, johon voi huoletta luottaa. Sosiaalisen vastuun sertifiointien ja auditointien avulla varmennetaan sosiaalisen vastuun toteutumista. Sertifioinnit edellyttävät esimerkiksi, että toimintaan ei liity lapsityövoimaa ja työolosuhteet ovat hyvät.

Tiesitkö?

Valikoimastamme löydät vain sertifioitujen toimittajien tuotteita. Todellisuudessa kasvisten markkina on valtava eikä kaikilla toimijoilla löydy kaikkia vaatimiamme vastuullisuussertifikaatteja.

Tutkittua laatua, johon voi luottaa

Kespron oma tuoteturvallisuus- ja tuotelaatuyksikkö tekee työtä varmentaakseen sertifikaattien sääntelemää tuotteiden laatua ja turvallisuutta entisestään. Käytännössä yksikössä tehdään esimerkiksi satunnaistarkastuksia saapuviin eriin sekä tutkitaan valikoiman tuotelaatua ja -turvallisuutta. Tuotekehitysprojekteissa yksikkö tekee turvallisuuden ja laadun lisäksi työtä tuotteiden ominaisuuksien määrittelyssä ja kehityksessä asiakkaidemme eduksi.

Faktaa vastuullisuudesta!

Sertifikaateista puhutaan paljon, mutta niiden merkitys painottuu kasvisten elinkaaren alkuvaiheeseen. Työtä on kuitenkin tehtävä läpi koko toimitusketjun, jotta ravintolaan toimitettavien kasvisten vastuullisuus, laatu ja turvallisuus voidaan todella taata.

Varaston asiantuntijat huolehtivat laadusta ennen asiakastoimituksia

Keskusvarastollemme saapuu päivittäin lavoittain kasviksia. Kaikille tehdään laaduntarkastus ja lämpötilanseuranta heti vastaanottotilanteessa. Tällä varmennetaan kasvisten lämpötilan oikeellisuutta. Varastoinnin aikana huolehditaan tarkasti oikeista lämpötiloista sekä sijoittelun ja ilmanpaineen avulla siitä, etteivät kasvikset pilaannuta toinen toisiaan ennenaikaisesti niistä luontaisesti erittyvien ainesosien myötä.

Tiesitkö?

Kespron keskusvarastolla sekä ympäri Suomen sijaitsevissa noutotukuissa työskentelee ammattitaitoisten kerääjien lisäksi kasviksiin erikoistuneita asiantuntijoita, joiden tehtävä on varmistaa kasvisten laatu ja tuoreus ennen asiakastoimituksia.

Optimoitu logistiikkajärjestelmämme minimoi päästöt ja turhan hävikin

Liikkuivatpa kasvikset Espanjasta keskusvarastollemme Suomeen Vantaalla sijaitsevaan Hakkilaan tai sieltä Rovaniemellä sijaitsevan asiakkaan ravintolaan, varmaa on, etteivät kuljetukset ole vajanaisia eikä hukkakilometriä ja niiden myötä turhia päästöjä pääse syntymään. Kun volyymit ovat suuret, näiden toimien luontoa säästävä vaikutus on merkittävä. Myös kasvisten lämpötilaa seurataan matkan ajan.

Vastuullisuusvinkki!

Kiinnitä huomioita kasvisten varastointiin myös keittiössä – säästät huimasti liian hävikin syntymistä sekä hukkaan meneviä euroja! Perusasioilla pääset pitkälle: sijoita etyleeniä tuottavat ja etyleenistä kärsivät kasvikset erilleen, pidä yrtit viileässä mutta ei liian kylmässä ja niin edelleen!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä