Tee näin: Falafel – nopea ja maistuva kasvisherkku

Kikherneistä valmistetun friteeratun ja rapean falafelin käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Tämä trendikäs kasvisruoka on todellinen proteiinipommi, joka maistuu niin kasvis- kuin sekasyöjille.

Julkaistu

Näin teet falafelit

Ostoslistalle

menu-lehti 1-2022 fastngood tee näin falafel 0233

1. Edellisenä iltana

Liota kikherneitä yön yli vedessä. Muista varata riittävän iso astia, sillä kikherneet imevät itseensä vettä ja turpoavat.

menu lehti 1-2022 Tee nain Falafel 001

2. Valmista massa

Siivilöi kikherneet ja hienonna kaikki raaka-aineet kutterissa. Lisäämällä kikhernejauhon määrää, massa on helpommin käsiteltävää.

menu lehti 1-2022 Tee nain Falafel 002

Vinkki! Valmistuksessa voi käyttää myös säilöttyjä Menu Kiknerneitä, jolloin rakenne hieman muuttuu.

3. Massa pyöryköiksi

Pyöritä massa haluamasi kokoisiksi pyöryköiksi. Jauhoissa tai siemenissä pyörittely ennen paistamista lisää herkullista rapeutta ja suutuntumaa.

menu lehti 1-2022 Tee nain Falafel 003

4. Kypsennä falafelit

Kypsennä falafelit uppopaistamalla, pannulla runsaassa öljyssä tai uunissa. Vältä pyöryköiden koskettamista, kunnes niiden pinta on kovettunut.

menu lehti 1-2022 Tee nain Falafel 004

5. Tarjoa falafelit!

Falafelien lisäkkeenä pikkelöityä punakaalia, väriporkkana-couscousia ja lehtipersiljaa, paahdettua kurpitsaa tai punajuurihummusta.

menu-lehti 1-2022 fastngood tee näin falafel 0257

Vinkki!

Voit myös hyödyntää valmiita Menu Falafelpyöryköitä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä