Tofulla vaihtelua vegaanisiin annoksiin

Vegaaneille sopiva tofu on soijamaidosta juoksettamalla tehty juustomainen valmiste. Se imee tehokkaasti makuja mausteliemistä ja kastikkeista, joten keittiössä se mahdollistaa makuiloittelun.

Julkaistu

Kespron Food Development Manager Harri Veckman K-Kampuksen Foodsterista auttaa asiakkaita päivittäisissä haasteissa ja vinkkaa uusimmat ratkaisut ravintoloiden keittiöihin.

BBQ-tofuvohvelit

Valmista näin

  1. Leikkaa tofu reilun sentin viipaleiksi ja painele kuivaksi pyyhkeen välissä.
  2. Sekoita ketsupista, Menu Bbq-rubista, soijakastikkeesta ja sinapista tahna. Lisää halutessasi hieman sokeria. Pyörittele tofuviipaleet maustetahnassa ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
  3. Paista viipaleita vohveliraudalla 4–5 minuuttia.
  4. Tarjoa salaatissa tai voileivällä.

Tofuburger

Valmista näin

  1. Valuta tofu reikäpakissa painon alla. Revi pieniksi paloiksi. Mausteiksi gochujang-chilitahnaa, valkosipulia, inkivääriä, leikattua kevätsipulia, korianteria ja suolaa. Lisää pari ruokalusikallista jauhoja.
  2. Muotoile massasta pihvejä ja paista kullanruskeiksi.
  3. Pane pihvi Menu Briossisämpylän väliin yhdessä Menu Vegaanimajoneesin, tomaatin, sipulin, salaatin ja tuoreen korianterin kanssa.

Tofupyörykät

Valmista näin

  1. Tee pyörykkätaikina: soseuta tofu ja lisää joukkoon kuullotettua sipulia, valkosipulia, raastettua vaaleaa leipää, mantelijauhetta ja vehnäjauhoja.
  2. Mausta taikina soijakastikkeella ja hienonnetulla persiljalla, sekoita. Tee taikinasta pyöryköitä.
  3. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Käännä kerran paiston aikana, jotta saat rapean pinnan.
  4. Tarjoa pyörykät pastan ja tomaattikastikkeen kanssa, raasta päälle parmesaanijuustoa.

Seesamitofua & nuudelia

Valmista näin

  1. Laita tofu painon alle harsolla vuorattuun reikäpakkiin puoleksi tunniksi. Kuutioi, mausta inkiväärillä, soijalla, seesamiöljyllä, vaahterasiirapilla ja riisiviinietikalla.
  2. Paista kuutiot rapeiksi öljyssä. Koristele tuoreella chilillä, seesaminsiemenillä ja leikatulla kevätsipulilla.
  3. Tarjoa vokkikasvisten ja nuudelin kanssa.

+ 1: Tofuschnitzel

Valmista näin

  1. Leikkaa tofu noin sentin siivuiksi ja valuta painon alla reikäpakkiin. Mausta savupaprikalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Tee Menu Kikhernejauhoista ja vedestä panerointitaikina. Pyörittele tofut vehnäjauhossa, kikhernetaikinassa ja pankojauhoissa.
  3. Paista rapeaksi kuumassa öljyssä, suolaa ja pippuroi.
  4. Tarjoa vegaanisen majoneesin, grillatun sitruunan ja Menu Ranskanperunoiden kanssa.

Ostoslistalle


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä