Lasagne lisukesalaatilla sopii loistavasti kahviloiden tarjontaan

Onko lasagne kahvilan katesyöppö ja aikavaras? Kahvilassa on suhteellisen helppoa tarjota lämpimiä ruokia. Kahviloiden tilat ovat usein rajalliset, joten annosten suunnittelussa kannattaa käyttää tarkkaa harkintaa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & Adobe Stock

Parhaimmillaan lämmin ruoka on menestys, mutta pahimmillaan katesyöppö ja aikavaras. Valmiista lasagnesta on helppo leikata mikrossa lämmitettävä pala ja isommat määrät lämpenevät uunissa. Menu Kypsä lasagne on helppo lämmittää tarjolle tarpeen mukaan. Tuote on laktoositon.

Menu Kypsa lasagne 6410405182807

Tarjoa lasagnen kanssa lisukesalaatti

Kahviloiden valikoimista löytyy usein salaatteja ja leiväntäytteitä, joista saa tehtyä lähes huomaamatta myös lisäkesalaatin. Signature-salaatti viimeistelee annoksen, joka palvelee entistäkin laajempaa asiakaskuntaa. Jos kahvilassa käy lämpimien ruokien syöjiä maltillisesti, ei vaihtuvia ruokia kannata tehdä päivittäin. Tällöin listalle kannattaakin valita viikon tai kuukauden annos. Ehkäpä juuri lasagne salaatilla?

Vinkki!

Lasagnen annoskoko voi vaihdella 100-350 g välillä riippuen lisäkesalaatista ja leivästä.


AdobeStock 320764261 salaattibuffet Menu Kypsä lasagne viimeistellään lisukesalaatilla. Kespron valikoiman laadukkaita salaattivaihtoehtoja ovat esimerkiksi Menu Bistro à la carte salaattisekoitus, Menu Provence salaattisekoitus sekä Menu Salaattisekoitus. Muista myös raikas Menu Sitrusvinaigrette!

Valitse sopiva salaattipohja

Valitessasi liikeideaasi tukevan salaatin, pärjäät yhdellä tuotteella läpi tarjonnan. Valmistat siis erilaiset salaatit ja leivän täytteet oikeanlaisella salaattipohjalla.

Salaatin peseminen on useassa kahvilassa haastavaa tilarajoitteiden takia. Kespron laajasta valmiiksi pestyjen ja pilkottujen salaattien valikoimasta löytyy varmasti herkullinen ja tehokas ratkaisu. Varastossa säilytettävien raaka-aineiden monikäyttöisyydellä taas kehitetään ravintolan varastotehokkuutta ja minimoidaan hävikin syntymistä.

Muista, että persoonallinen salaatti voi olla valmiiksi leikattu perussalaatti, johon on lisätty krasseja, versoja tai vaikka syötäviä kukkia.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä