Kustannustehokas salaattipöytä ja salaattibuffet

Miten syntyy paras ravintolan salaattipöytä tai salaattibuffa? Vihannesten käsittely vie ravintolassa valtavasti aikaa, sitoo osaavaa työvoimaa ja tuottaa väistämättä hävikkiä. Tilaa siis leikatut huippulaatuiset vihannekset ja kypsät juurekset valmiina.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Näyttävä ja herkullinen salaattibuffa on täynnä väriä ja makua. Suunnittele menu ja reseptiikka, tilaa komponentit ja sekoita eri komponentit salaateiksi salaattiipöytään ja salaattibuffettiin. Henkilöstön työaikaa vapautuu esillepanoon ja asiakaspalveluun, ja viivan allekin jää lopulta enemmän. Mitkä ovat parhaita ideoita salaattipöytään?

Salaatteja lounaspöytään

Herkullisen rapea caesarsalaatti

Romaine ja jäävuorisalaatti valmiina Menu-salaattisekoituksena muodostaa suositun caesarsalaatin rapean pohjan. Myös aito caesarkastike, valkosipulilla ja persiljalla maustetut leipäkrutongit ja parmesaanilastut saat valmiina Menu-tuotteina. Sekoita kastike salaattiin, ripota krutongit ja juustot pinnalle. Caesar on valmis tarjolle!

Raikas kesäsalaatti

Maukas uutuus Menu Avignon-salaattisekoitus sisältää romainea, friseetä, punasalaattia ja vuonankaalia – varsin edustava kombo salaattipöydässä. Sekoittamalla joukkoon raikasta Menu Jäävuorisalaattia kevennät kustannusrakennetta. Maukkaan vihersalaatin kastikkeeksi riittää yksinkertaisen herkullinen valkoviinietikan ja rypsiöljyn liitto, merisuola ja mustapippuri. Väriksi voit lisätä Menu Tomaattikuutioita.

Buffetpöydän kolme erilaista salaattia eritasolautasilla

Juustoinen perunasalaatti

Kypsä Menu Kuutioperuna näyttelee pääosaa ruokaisassa salaatissa, jonka täyteläinen kastike syntyy kätevästi salaattijuustokuutioiden yrttiöljystä, sitruunamehusta ja valkosipulimurskasta. Salaatin keventäjiä ovat Menu-sarjan valmiiksi leikatut omena- ja paprikakuutiot sekä sipulit ja oliiviviipaleet. Tarjoa buffetpöydässä tai esimerkiksi paistetun kalan tai grillattujen raakamakkaroiden lisukkeena.

Värikäs sriracha-coleslaw

Kaalista, porkkanasta ja punasipulista rakentuu mehukas perusta coleslawlle. Pyöräytä Menu Värikäs kaali-porkkanasalaatti sekä Menu Porkkanaraaste ja Menu Punasipulisuikaleet Menu Vegaanimajoneesiin, jonka olet maustanut srirachalla, inkivääritahnalla ja valkoviinietikalla. Vegaanisen version voit makeuttaa vaahterasiirapilla. Jos salaatti saa sisältää eläinkunnan tuotteita, makeuta kastike hunajalla. Viimeistele salaatti paahdetuilla mantelilastuilla.

Katso lisää ideoita salaattipöytään


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä