Salaattisekoituksilla vaihtelua lounaspöytään

Alkuvuoden suosikkeja ovat värikkäät Menu-salaatit. Maukkailla salaattisekoituksilla houkutteleva ja terveellinen annos on helppo valmistaa.

Julkaistu

Keväistä keveyttä ja vakioasiakkaiden arvostamaa vaihtelua lounaspöytään tuovat salaattipohjat, joissa on näköä ja makua. Menu-sarjan kaali-porkkanasalaatti, värikäs salaattisekoitus tai vaikka valkokaalisuikale on edullinen perusta c-vitamiinipitoiselle, ruokaisalle salaatille. Ranskalainen tai Bistrosalaattisekoitus sekä muut maukkaat salaattisekoitukset lisäävät kevyeen lounaaseen reilusti luonnetta.

Kimchi ja grillattu paneer

Korealainen Kimchi ja grillattu paneer

Korealainen kimchi maustuu tarjolle parissa tunnissa, kun yhdistät Menu Värikäs kaali-porkkanasalaatin ja Menu Maustetahna Korean. Paneroi paneerviipaleet pankojauhoissa ja paista ne kimchin pinnalle. Mausteiksi tarvitset vain tuoretta chiliä ja korianteria.

Lehtikaali-caesarsalaatti

Vaihtelua ja uutta syvyyttä caesarsalaattiin saat Menu Pannulehtikaalisuikaleesta, josta osa ryöpätään nopeasti vedessä ja osa friteerataan rapeaksi. Kokoa kaalit Menu Caesarkastikkeen ja parmesaanilastujen kanssa salaatiksi. Koristele basilikalla, puolikuivatuilla kirsikkatomaateilla ja valkosipuli-persiljakrutongeilla.

Pestoinen peruna-parsalaatti

Tämän helpompaa ja parempaa perunasalaattia ei ole! Pyöräytä Menu-sarjan pestokastiketta tai pähkinätöntä pestoa Menu Kypsien kuutioperunoiden joukkoon. Lisää Davigelin vihreitä parsoja – ja raikkaan keväinen salaatti on valmis!

Bruschetta-salaatti

Hyödynnä hieman kuivahtaneet leipäpalat salaattipöydässä toscanalaisena panzanella-salaattina. Paista kuutioitu bruschetta valkosipulin kanssa öljyssä, mausta rosmariinilla. Lisää leipäpalat salaattiin, jossa on esimerkiksi tomaattia, punasipulia, oliiveja ja mozzarellaa. Sekoita kastike oliiviöljystä, valkoviinietikasta ja mausteista.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä