Hevivinkki: Kolme syytä valita syöntikypsä mango

Lisää annoksien houkuttelevuutta helposti yhdellä raaka-aineella!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Special Fruit

Kuvat

Adobe Stock / Special Fruit

Mangon suosio kasvaa koko ajan. Hedelmän esikypsytys Euroopassa kaukana sen omilta kasvupaikoilta on iso syy suosioon, sillä tuotetta ei tarvitse enää itse erikseen varastoida hedelmän kypsymisen ajan. Syöntikypsä mango on heti valmis käytettäväksi ja käyttötarkoituksia on lukematon määrä. Mango sopii melkeinpä mihin vain, sillä se on herkullista niin kylmissä kuin kuumissa annoksissa, juomissa ja jälkiruoissa.

Pieni vaihtelu tarjonnassa lisää mielikuvaa ravintolan intohimosta ruokaa kohtaan. Vaikka palaavat asiakkaat haluavatkin monesti nauttia saman lempiannoksensa, uusi lisuke, jälkiruoka tai juoma voi olla paikallaan.

Väriä ja ravintoaineita annokseen

Mielikuva mangosta voi helposti johdattaa kaukaisiin maihin ja ruokakulttuureihin, mutta todellisuudessa mango sopii hyvin erilaisiin annoksiin. Mango tuo väriä, raikkautta ja terveellistä vaihtelua aamiaiselle, onpa kyseessä buffetpöytä tai vitriinituote, kuten leipä tai tuorepuuro. Mangosta saa maistuvan, ravinteikkaan smoothien tai trendikkään viimeistelyn jogurttiannokseen.

Mangosta saa yli 20 eri vitamiinia ja hivenainetta, kuten C- ja A-vitamiinia sekä kuitua. Tuore mango on myös kevyttä syötävää, sillä se sisältää vain 67 Kcal 100 grammaa kohti. Sokerittomuus ja maidottomuus ovat ravintoloissa yleistyviä trendejä muiden ruokavaliorajoitteiden lisäksi, joihin on hyvä miettiä ratkaisuja. Syöntikypsä mango on tähän hyvä vaihtoehto.

Makua salaatteihin, wrappeihin ja juomiin

Kylmiin ruokiin mango tuo makua ja väriä. Tekstuuriltaan se sopii erinomaisesti salaatteihin ja pariksi niin kanan, kalan kuin vaikkapa seitanin kanssa. Lounasannoksissa mango toimii myös erilaisten wrappien raikastajana tai juomana mangolassin muodossa, johon syöntikypsä mango on erinomainen valinta.

Mango toimii niin kylmänä kuin kuumana

Harva hedelmä on yhtä monipuolinen kuin mango. Kylmien ruokien ja juomien lisäksi sen rakenne ja maku on ihanteellinen myös lämpimiin ruokiin. Kypsän mangon maku muistuttaa ananasta, joten makumaailma on suomalaisillekin mieleinen, mutta tuo juuri oikealla tavalla vaihtelua ruokiin. Mangolla voi mehevöittää liha- ja kasvisruokia tai tuoda uutta twistiä pizzan täytteisiin.

Mangojuustokakku ja kylmät smoothiet ovat jo klassikkoja vitriineissä, mutta myös kuumat juomat maistuvat hedelmäisinä: tarjoa talven listalla esimerkiksi mango chai lattea.

Kiinnostuitko? Lisää mango ostoskoriin seuraavalla tukkureissulla ja kasvata myyntiä tarjoamalla maailman suosituinta hedelmää konseptiisi sopivalla tavalla. Vihannestukku Kesproon syöntikypsät Best Choice -mangot toimittaa suoraan Belgiasta Special Fruit.

6408643156711 Mango syöntikypsä PE/GM/IL/BR 1 lk

mango

Lue myös: Syöntikypsää avokadoa ja mangoa vihannestukku Kesprosta ympäri vuoden

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä