Kaurajuoma Appelsiini Mango, mitä se ylipäätään on?

Kaurajuoman ja hedelmien makoisa yhdistelmä hurmaa eri muodoissa.

Julkaistu

Teksti

Oatly

Kuvat

Oatly

Hyvä kysymys. Jos ajatus kauran juomisesta ei innosta sinua, niin voit kutsua sitä eräänlaiseksi hedelmämehuksi. Ja vastaavasti, jos ajatus hedelmien juomisesta ei ihan innosta, voit kutsua sitä eräänlaiseksi kaurajuomaksi. Voit myös kutsua sitä sekä kaurajuomaksi että mehuksi, tai sanoa, että se on jotain kaurajuoman ja mehun väliltä. Juo sellaisenaan, mausta sillä vaikka leipätaikina, loihdi jälkiruoka, pannukakkutaikina tai käytä smoothiessa*. Ja jos kaiken tämän jälkeen kerrot meille, mitä Kaurajuoma Appelsiini Mango todellisuudessa on, voimme ehkä seuraavalla kerralla mennä suoraan asiaan.

Mangosmoothie limellä & inkiväärillä

10 annosta

Ainekset:
- 1,2 l Oatlyn Kaurajuoma Appelsiini Mangoa
- 500 g pakastettua mangoa
- 2 kypsää banaania
- 1-2 limen mehu
- Tuoretta inkivääriä maun mukaan

Ohje:
- Kaada kaikki ainekset blenderiin. Sekoita muutama minuutti, kunnes koostumus on sileä ja tasainen. Maista ja lisää tarvittaessa limen mehua tai inkivääriä. Säilytä smoothie kylmässä.
- Sekoita smoothie ennen tarjoilua ja kaada laseihin.

Oatly mango apelsin juoma

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä