Vegaaninen ja vaahtoutuva kaurajuoma

Samettinen rakenne ja lempeä maku tekevät uudistetusta Menu Kaurajuomasta täydellisen kahvimaidon.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Kreetta Järvenpää

Täyteläiseksi vaahdotettuna Menu Kaurajuoma tekee tilaa myös baristan parhaille taidonnäytteille. Se täyttää maidon perinteiset tehtävät myös maidottomassa ja vegaanisessa ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Selätät monta haastetta yhdellä tuotteella.

Menu kaurajuomasta valmistettu kaurasmoothie korkeassa lasissa

Apple Pie kaurasmoothie

Omenapiirakan makumaailma sopii kauran lempeään makuun. Soseuta apple pie smoothien pohjaksi banaania, tuoretta omenaa, inkivääriä, kaurahiutaleita ja Menu Kaurajuomaa. Mausta kanelilla, kardemummalla ja sitruunalla.

Menu kaurajuomasta tehty vegaaninen sienikeitto

Sienikeitto

Maitopohjaiset keitot, laatikot, kiusaukset, kastikkeet ja puurot valmistuvat helposti vegaanisina, kun vaihdat maidon Menu Kaurajuomaan. Uusittu juoma sopii hienosti esimerkiksi juureskiusauksiin ja sienikeiton metsäiseen makumaailmaan.

Menu kaurajuomasta valmistettu vegaaninen lettu mustalla paistinpannulla

Vegaaniset letut

Jälkiruokien maailma avartuu myös maidotonta ruokavaliota noudattaville, kun käytät Menu Kaurajuomaa lettujen, vohveleiden, panna cottan, crème brûléen, suklaamoussen ja maitopohjaisten leivonnaisten tekemiseen.

Vaahtoutuvasta Menu kaurajuomasta valmistettu chai latte

Kuumat kaurajuomat

Vaahtoutuva Menu Kaurajuoma on pehmeän täyteläinen vaihtoehto kahvijuomiin, kaakaoihin, chai latteen ja erilaisiin latte art -annoksiin. Uuden täyteläisen rakenteensa ansiosta se on hyvä valinta myös kylmiin juomasekoituksiin.

Käytä kaurajuomaa

  • latte art -annoksiin
  • kuumiin juomiin
  • drinkkeihin
  • ruoanvalmistukseen
  • leivontaan
  • jälkiruokiin
  • ruokajuomaksi


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä