Vegaaninen ja vaahtoutuva kaurajuoma

Samettinen rakenne ja lempeä maku tekevät uudistetusta Menu Kaurajuomasta täydellisen kahvimaidon.

Julkaistu
Niina Mälkiä
teksti
Kreetta Järvenpää
kuvat

Samettinen rakenne ja lempeä maku tekevät uudistetusta Menu Kaurajuomasta täydellisen kahvimaidon.

Täyteläiseksi vaahdotettuna Menu Kaurajuoma tekee tilaa myös baristan parhaille taidonnäytteille. Se täyttää maidon perinteiset tehtävät myös maidottomassa ja vegaanisessa ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Selätät monta haastetta yhdellä tuotteella.

Apple Pie kaurasmoothie

Menu kaurajuomasta valmistettu kaurasmoothie korkeassa lasissa

Omenapiirakan makumaailma sopii kauran lempeään makuun. Soseuta apple pie smoothien pohjaksi banaania, tuoretta omenaa, inkivääriä, kaurahiutaleita ja Menu Kaurajuomaa. Mausta kanelilla, kardemummalla ja sitruunalla.

Sienikeitto

Menu kaurajuomasta tehty vegaaninen sienikeitto

Maitopohjaiset keitot, laatikot, kiusaukset, kastikkeet ja puurot valmistuvat helposti vegaanisina, kun vaihdat maidon Menu Kaurajuomaan. Uusittu juoma sopii hienosti esimerkiksi juureskiusauksiin ja sienikeiton metsäiseen makumaailmaan.

Vegaaniset letut

Menu kaurajuomasta valmistettu vegaaninen lettu mustalla paistinpannulla

Jälkiruokien maailma avartuu myös maidotonta ruokavaliota noudattaville, kun käytät Menu Kaurajuomaa lettujen, vohveleiden, panna cottan, crème brûléen, suklaamoussen ja maitopohjaisten leivonnaisten tekemiseen.

Kuumat kaurajuomat

Vaahtoutuvasta Menu kaurajuomasta valmistettu chai latte

Vaahtoutuva Menu Kaurajuoma on pehmeän täyteläinen vaihtoehto kahvijuomiin, kaakaoihin, chai latteen ja erilaisiin latte art -annoksiin. Uuden täyteläisen rakenteensa ansiosta se on hyvä valinta myös kylmiin juomasekoituksiin.

Käytä kaurajuomaa

  • latte art -annoksiin
  • kuumiin juomiin
  • drinkkeihin
  • ruoanvalmistukseen
  • leivontaan
  • jälkiruokiin
  • ruokajuomaksi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä