Personoi ravintolasi perunan avulla

Peruna on paitsi trendikäs myös loputtoman monipuolinen. Klassinen italialainen canneloni tehdään nyt perunasta.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Alkuperäinen julkaisu 9.9.2020.

Kuluttajat arvostavat ekologista, terveellistä ja suomalaista perunaa ravintoloiden ruokalistoilla eri muodoissa. Perunan avulla ravintola voi personoitua ja kehittää siitä omat signature-annoksensa tai -lisäkkeensä.

Perunacanneloni ricotta-kantarelli-sitruunankuoritäytteellä

Leikkaa perunasta mandoliinilla ohuita siivuja ja kypsennä (confaa) sulatetussa voissa al denteksi. Nosta perunasiivut jäähtymään kuituliinan päälle ja säilö sitruunapikkeliliemessä. Täytä cannelonit ruohosipulilla ja sirtuunankuorella maustetulla kantarelli-ricottatäytteellä. Annos käy läpi koko makupaletin. Tyrni tuo hapokkuutta ja makeutta, ruskea voi rasvaisuutta, pikkelöidyt ja paistetut kantarellit umamia ja rapea prosciutto rouskuvaa suutuntumaa.

Perunacanneloni lautasannos Katso perunacanneloni ricotta-kantarelli-sitruunankuoritäytteellä -resepti. Kuvan lautanen on Astiatukku Kespron valikoimasta: Bonna Coral.

Vinkki!

Sokeriliemessä marinoiminen taittaa tyrnin hapokkuuttta.


Mikä perunalajike valita?

Jazzy, siikli ja puikula sopivat vaativaan käyttöön

  • Jazzy on kaunis, pienikokoinen ja maukas perunalajike, joka sopii erityisen hyvin salaatteihin. Ohutkuorisen perunan keittoaika on lyhyt.
  • Siikli on maukas kesä- ja syysperuna, joka sopii erityisen hyvin lisäkkeeksi ja salaatteihin. Muodoltaan se on pitkulainen.
  • Puikula on jauhoinen, perinteinen lajike, josta saa täydellisen muusin. Fine dining -keittiöiden suosiman lajikkeen keittoaika on lyhyt.

Perunat Kesprosta

Muut tärpit!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä