Maukkaat BBQ-perunat täyttävät lounaslautasen edullisesti

Barbeque-maustetut perunat sopivat erinomaisesti niin lämpimiksi kuin jäähdytetyiksi lisukkeiksi muiden kasvisten seuraan lounaan buffetpöytään.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Suomessa syödään vuodessa noin 50 kiloa perunaa henkeä kohden. Ravintolan kannalta on myönteistä, että tämä suomalaisten kansallisherkku ei ole kilohinnaltaan kallis ja monipuolisempaa raaka-ainetta saa hakea. Kespron valikoimissa on lähes 60 erilaista ruokaperunaa niin raakoina kuin valmiiksi kypsennettyinä, kokonaisina, lohkoina ja kuutioina.

”Lounaalle suosittelisin erityisesti Menu Jazzy perunaa. Se on ohutkuorinen ja kypsyy nopeasti. Lisäksi Menu Jazzy on todella monipuolinen, sillä se sopii niin salaatteihin kuin annosperunaksikin”, vinkkaa Vihannestukku Kespron tuotepäällikkö Katariina Hämäläinen.

Valitsipa kuoriperunan tai valmiiksi jalostetun, lisämakua saa tuotteeseen vielä erilaisilla mausteilla ja marinadeilla, paistamalla tai paahtamalla. Peruna on paitsi edullista, hyvää ja terveellistä, myös erittäin ympäristöystävällistä tarjottavaa.

Vinkki!

Menu Jazzyn tilalle käy yhtä hienosti Menu pesty yleisperuna. Se on vain kooltaan hieman Menu Jazzy perunaa isompi.

Resepti: BBQ-maustetut perunat

  1. Paahda perunat öljyn, suolan ja Menu Blackened BBQ rub -mausteseoksen kanssa.
  2. Tarjoa

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä