Hevivinkki: Ideoita yrttien ja salaattien hyödyntämiseen ravintolassa

Tuoreilla yrteillä ja salaateilla on monta hyvää käyttökohdetta ammattikeittiössä. Kotimaiset Järvikylän tuotteet ovat lyömätön värin, maun ja raikkauden tuoja jokaiseen ravintolaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Famifarm

Kaupallinen yhteistyö

Famifarm Oy

Yrtit ja salaatit täydentävät ruokien makuprofiileja ja tuovat annoksiin raikkautta ja moniulotteisuutta. Järvikylän laadukkaat tuotteet, kuten basilika, thaibasilika ja Ruustinna-salaatti, tarjoavat loistavan mahdollisuuden kokeilla uusia makuyhdistelmiä ja luoda herkullisia annoksia ammattikeittiössä.

Miksi valita kotimainen vaihtoehto?

Järvikylän yrtit ja salaatit ovat aina tuoreita, puhtaita ja 100 % suomalaisia. Tuotteiden on läpäistävä tarkat laatukriteerit ja niiden tuotannossa otetaan vastuullisuus huomioon tuotannon jokaisessa vaiheessa. Olemme sitoutuneet hillitsemään ilmastonmuutosta toteuttamalla hiilijalanjäljen laskentaa ja tunnistaneet toiminnassamme merkittävimmät siihen vaikuttavat tekijät. Teemme jatkuvaa kehitystyötä esimerkiksi lämpöenergian käyttöön, pakkausmateriaaleihin ja hävikin vähentämiseen liittyen. Tavoitteemme on, että vuoteen 2030 mennessä käytämme täysin uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Erilaisia tapoja käyttää basilikaa

Aromaattinen basilika on myös näyttävä ja maistuva yrtti. Klassisten makuparien, kuten tomaatin, mozzarellan, lisäksi se toimii hyvin muun muassa sitruunan ja mansikan kanssa. Se on oiva raaka-aine myös makeaan tarjoiluun. Basilika toimii lisäksi myös juomissa ja erilaisissa smoothieissa sekä maun antajana että koristeena.

Thaibasilikan anismaisen vahva maku tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia juomien luomiseen, kun taas erilaisissa jälkiruoissa ja koristelussa ne tuovat aivan uudenlaista raikkautta ja makuelämystä annoksiin. Luonnollisesti aasialaisiin ruokiin se sopii täydellisesti.

Väriä ja vaihtelua salaattiin

Ruustinnan salaatin maku on mieto ja raikas, ja sen lehdet ovat pehmeitä ja herkullisia. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin ruokiin, olivatpa ne sitten salaattiannoksia, voileipiä, wrappeja tai vaikkapa smoothieita. Ruustinnan salaatti sopii erityisen hyvin yhteen muiden salaattilajikkeiden kanssa ja sen punertava ulkoasu tekee hienon visuaalisen efektin monenlaisiin annoksiin.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä