Kaalireseptejä ravintoloiden lounastarjoiluun

Kaalit ovat syksyn edullisia sesonkiraaka-aineita. Katso vinkit, kuinka rakentaa herkullinen sesongin lounastarjonta!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Ruokaisia ja ravitsemuksellisia kaaleja hyödyntämällä lasket lounaan raaka-aineiden keskihankintahintaa. Menu-tuotesarjasta löytyy 15 valmiiksi leikattua kaaliratkaisua lounaspöytiin. Niistä sekoitat värikkäät ja näyttävät sekoitukset valinnan mukaan. Kaaleja voi maustaa monin eri tavoin ja tarjota joko lämpimänä tai kylmänä.


Mitä valmistaa tuoreesta kaalista?

Katso videolta vinkit!

Kaali on edullinen ja maukas sesongin tuore raaka-aine. Katso videolta, kuinka Anssi Nurminen ja Harri Veckman näyttävät parhaat niksit kaalin valmistukseen!


Lisää reseptejä ravintoiloiden lounastarjoiluun

Mitä valmistaa ravintolan lounasbuffetiin? Kespron Food Inspirations Manager Anssi Nurminen ja Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtaja Markku Ojala ideoivat tuoreimmista sesongin suomalaisista raaaka-aineista reseptit, kuten hapankaalisalaatti ja peruna-kukkakaalisalaatti, joiden avulla lounasbuffet valmistuu helposti ja on samaan aikaan houkuttelevan värikäs.

lanseeraus 2-22 lounasbuffet 0059 Anssi Nurminen ja Markku Ojala

Anssi Nurminen ja Markku Ojala vinkkaavat: Syksyinen sesongin lounasbuffet

Maailman makuja lounasbuffetiin

Vastuullisia valintoja lounasbuffetiin


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä