Hevivinkki: Esittelyssä talvisesongin ihastuttavat valikoimauutuudet!

Jos et vielä ole kokeillut snowball-melonia, gourmet-sitruunaa tai flower sproutia tarjonnassa, nyt on sen aika!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Snowball-meloni

Vaikka vesimelonin huippusesonki ajoittuu kesälle, syytä huoleen ei ole keskellä talveakaan: Valikoimamme uuden Snowball-melonin sesonki ja saatavuus ovat parhaimmillaan juuri nyt! Snowball-meloni on vieras vielä monelle, mutta siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Snowball-melonin maku muistuttaa hunajamelonin makua, mutta on sitä aromaattisempi, kehittyneempi ja hienostuneempi. Hedelmäliha on pehmeää ja mehukasta.

Lisää snowball-melonia alkutalven salaattitarjontaan, jälkiruokiin tai tapas-annoksiin ja hurmaa asiakkaasi tyylillä! Kokeile yhdistää makupareiksi esimerkiksi sinihomejuustoa, paahdettuja ja kevyesti suolattuja pähkinötä, parmankinkkua ja basilikaa, tai tarjoa sellaisenaan.

Gourmet-sitruuna

Maultaan intensiivisen sitruksinen, aromaattinen ja raikas gourmet-sitruuna on ihastuttava uutuus, joka hurmaa niin hedelmälihan suloisella punasävyllä kuin persoonallisen raidakkaalla kuorellaan. Sesonki on vuosittain lyhyt ja ajoittuu talvikuukausille, joten lisää sitä tarjontaan nyt!

Gourmet-sitruunan maku pääsee oikeuksiinsa, kun lisäät sen ruoanvalmistuksen loppu- tai viimeistelyvaiheessa. Lisää sitä esimerkiksi salaatinkastikkeisiin, risottoihin. Kokeile myös viipaleina niin uunikalan kuin kanankin kylkeen! Gourmet-sitruuna on ehdoton myös kauden drinkeissä, mocktaileissa ja makuvesissä – ihanan raikkaan maun mutta myös kauneutensa perusteella.

Flower sprout

Flower sprout, kalette, brusselkale… Talvikauden kiehtovin sesonkikasvis tottelee montaa nimeä. Nimistä on käytössä yleisimmin flower sprout – ja niin myös meillä Vihannestukku Kesprossa!

Kyseessä on vielä useammalle tuntematon kasvis, jonka nimestä saa kuitenkin hyvin osviittaa sen olennaisimmista ominaisuuksista: kyseessä on ruusukaalin ja lehtikaalin yhdistelmä, jonka ravintoarvot ja ulkonäkö ovat siksi aivan omaa luokkaansa. Flower sproutin sesonki ajoittuu talvikuukausiin ja kestää runsaana noin marraskuusta maaliskuuhun – saatavasta sadosta riippuen.

Sympaattisen pieni koko, kaunis vihreän ja lilan sävymaailma sekä rosoreunaiset ja maukkaat lehdet tekevät flower sproutista oivan lisän talvikauden tarjontaan. Maultaan flouersprout muistuttaa ruusukaalia, mutta on sitä lempeämpi. Suutuntuma on mukavan purtava, kunhan muistaa nopean kypsennyksen.

Kokeile flower sprouteja ainakin sesongin uunikasvisten joukossa, wokeissa ja pastoissa, mutta suosi monipuolisesti myös lisuke- ja salaattitarjontaan! Flower sprout sopii hyvin paahdettuna tai keitettynä esimerkiksi ravinnerikkaan kvinoa-pinaattisalaatin sekaan tai sellaisenaan pieniksi paloiteltuna salaatteihin rapeutta tuomaan. Flower sproutista syntyy herkkua myös myös pannulla voissa paistamalla. Käyttöyhteydestä riippuen balsamicoetikka, sitruuna- tai limemehu raikastavat makua siinä missä juustot, esimerkiksi feta tai parmesan, tuovat makuun runsautta.

Vihannestukku Kespron tuottama Hevivinkki-juttusarja on omistettu kasviksille! Kirjoitukset tarjoavat tuoreimmat ideat sekä uutta inspiraatiota ajankohtaiseen tarjontaan. Keskiössä ovat sesongin parhaat raaka-aineet, kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt sekä raikkaimmat ideat ravintolakeittiöön. Sosiaalisessa mediassa hevi-aiheista sisältöä löydät ja voit myös jakaa tunnistein: #hevivinkki #vihannestukku.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä