Hevivinkki: Uusi kasviksille omistettu juttusarja alkaa!

Uutta Vihannestukku Kesprossa!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Tästä se lähtee: uusi vuosi 2020! Riippumatta asiayhteydestä, uusi vuosi tuo lähes poikkeuksetta mukanaan uusia alkuja ja uudesta innostunutta tekemistä – niin meilläkin!

Vihannestukku Kespro tarjoaa jatkossa ajankohtaista hevi-inspiraatiota ja tuoreimpia vinkkejä uuden juttusarjan muodossa!

Uusi, ensi viikolla Kespro.com-sivustolla käynnistyvä kasviksille omistettu juttusarja tarjoaa tuoreimmat ja ajankohtaisimmat hevi-ideat ajankohtaiseen kasvistarjontaan.

Luvassa on ainakin lukemattomia vinkkejä, raikkaita ideoita ja inspiraatiota, joilla oman ravintolan tarjontaa on helppo uudistaa. Kirjoitusten fokus on sesongin parhaissa raaka-aineissa, polttavissa trendeissä tai kiinnostavissa ilmiöissä, viikosta ja ajankohdasta riippuen.

Millaisia vinkkejä tai ideoita juuri sinä haluaisit lukea vuoden 2020 aikana?

Onko mielessäsi joku tietty kasvis tai sesonki, johon tuoreet ideat olisivat tervetulleita? Mikä kasviksiin liittyvä tuntuu haastavalta, mikä taas kiehtoo eniten? Kerro meille niin me kerromme sinulle!

Meille voit laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen: vihannestukkukespro@kesko.fi

Muista myös kuukausittain ilmestyvä Tuoreimmat terveiset Vihannestukku Kesprosta -kirjoituksemme, josta poimit helposti niin tuoreimmat sesonki- kuin satokausiuutiset – tuoreimpia ideoita unohtamatta!

Uusimman, tammikuun sesonkikirjoituksen pääset lukemaan täältä.

tuoreimmat-terveiset-vihannestukku-kesprosta-tammikuu2020

Vihannestukku Kespron tuottama Hevivinkki-juttusarja on omistettu kasviksille! Kirjoitukset tarjoavat tuoreimmat ideat sekä uutta inspiraatiota ajankohtaiseen tarjontaan. Keskiössä ovat sesongin parhaat raaka-aineet, kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt sekä raikkaimmat ideat ravintolakeittiöön. Sosiaalisessa mediassa hevi-aiheista sisältöä löydät ja voit myös jakaa tunnistein: #hevivinkki #vihannestukku.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä