Raikasta uutta ja tuttuja sesongin suosikkeja Vihannestukku Kesprosta!

Alkuvuoden sesongin tuoreimmat raaka-aineet ja raikkaimmat ideat Vihannestukku Kesprosta!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Ravintolamaailmassa eletään nyt aikaa, jolloin tehdään suunnitelmia aluillaan olevaan vuoteen: Mitä uutta ja erilaista asiakkaille tarjotaan, mistä taas ei luovuta? Miten tarjontaa kehitetään entistäkin paremmin asiakastoiveita vastaaviksi, miten asiakastoiveet onnistutaan ylittämään entä miten varmistetaan menestys alati kovenevassa kilpailussa?

Onnistuminen on aina monien tekojen, asioiden ja sattumusten summa. Varmaa on, että asiakkaiden kuunteleminen, trendien, satokausien ja sesonkien seuraaminen sekä usko omaan tyyliin ja tekemiseen vievät pitkälle.

Tämä, vuoden 2020 ensimmäinen Tuoreimmat terveiset Vihannestukku Kesprosta -kirjoitussarjan teksti on omistettu alkuvuoden sesongin parhaille kasviksille, joiden avulla ajankohtaisen ravintolatarjonnan valmistaminen onnistuu vaivatta. Kirjoituksessa paljastamme myös, mitä uutta asiakkaillemme tarjoamme.

Sesongissa tammikuussa

Alkuvuosi on appelsiinien parasta aikaa. Lisää siis Espanjan auringon alla mehukkaiksi kypsyneitä appelsiineja tarjontaan tammikuussa mahdollisimman reilusti. Muista alkutalvesta myös veriappelsiini, jonka vuosittain lyhyt mutta sitäkin maukkaampi sesonki alkaa ihan pian. Pidä mielessä myös muut sitrukset, jotka tuovat elinvoimaista makua ja raikkautta talven tarjontaan tuhdimpienkin ruokien rinnalla.

Tammikuussa tarjontaan sopivat lisäksi ainakin juurekset, sipulit, perunat ja sienet. Niistä valmistuvat ajankohtaan sopivat kasvisrikkaat, terveelliset ja vastuulliset uuniruoat, keitot, kastikkeet ja salaatit sekä myöskin lisukkeet talven suosikkiherkuille blineille!

Lisää tammikuun tilauslistalle ainakin nämä hevit:

 • Appelsiini Navel 56-64 Espanja 1lk SAP: 20804822 (Myyntierä 15kg)
 • Appelsiini Navelina 2kg 2-3 ES SAP: 21402030 (PME)
 • Mehuappelsiini Valencia 90-110 ES/EG 1lk SAP: 20005872 (Myyntierä 15kg)
 • Sitruuna Gourmet 300g ES 1lk SAP: 21671692
 • Lime Brasilia / Meksiko 48-54 1lk SAP: 20804821
 • Kirsikkatomaatti irto Espanja 1lk SAP: 20773076 (Myyntierä 2kg)
 • Lehtikaali 200g Espanja 1lk SAP: 21299551
 • Menu Sesonkisalaattisekoitus 200g SAP: 21632637
 • Menu Jäävuorisalaatti a la carte 1kg SAP: 20575371
 • Porkkana värimix 1kg Suomi 1lk SAP: 21410348
 • Menu Bataattisose 1,5kg SAP: 21428260
 • Bataatti punainen ES/PT 1lk SAP: 20805684
 • Menu Jazzy peruna pesty 5kg FI SAP: 21653154
 • MENU Soseperuna veitsikuorittu 5kg 1+1p SAP: 21466820
 • Menu kypsä kuorel. 1/2 Pikkuperuna 2,5kg SAP: 21551947
 • Valkosipuli 65-80mm Espanja 1lk SAP: 21656959

paahdetutvihannekset-tammikuu2020

Parhaat raaka-aineet ja vinkit kannattavaan ja ajankohtaiseen kasvistarjontaan – vuoden ympäri!

Kuten ravintoloissa, aluillaan oleva vuosi on suunnitelmien ja tavoitteiden tekemisen aikaa myös Vihannestukku Kesprossa. Kaiken tekemämme keskiössä ovat tänäkin vuonna asiakkaidemme ravintolat, trendit sekä kasvisten satokaudet ja sesongit.

Vuonna 2020 aiomme kehittää toimintaamme ja tarjontaamme entisestään aiempaa syvemmän asiakasymmärryksen pohjalta. Aiomme myös päivittää valikoimaamme entistäkin aktiivisemmin asiakastarpeiden, trendien ja sesonkien ohjeistamina.

Mitä uutta toivoisit valikoimaamme? Miten voisimme palvella, auttaa tai tukea juuri sinua entistäkin paremmin? Kerro meille: vihannestukkukespro@kesko.fi

Haluamme olla Suomen foodservice-markkinan johtava, kiistatta parhain ja palvelevin vihannestukku, joka tarjoaa ravintoloille – liikeideasta ja tarpeista riippumatta – tuoreimmat ja laadukkaimmat raaka-aineet.

Ydintekemisemme ohella haluamme tukea ravintola-asiakkaitamme alati muuttuvassa ja paikoin haastavassa toimintaympäristössä tarjoamalla tukea, vinkkejä, ideoita ja tietoa entistäkin kasvisrikkaamman, vastuullisemman ja aina ajankohtaisen tarjonnan luomisessa.

salaattipöytä-tammikuu-kesprocom

Tavoitteidemme innoittamana tulemme julkaisemaan tämän kuukausittain ilmestyvän kirjoitussarjamme ohella viikoittain uuden ja ajankohtaisen hevi-vinkin.

Luvassa vuoden 2020 joka viikolle on uusien raaka-aineiden esittelyä, trendiasiaa sekä paljon uusia ideoita salaattipöytään sekä ajankohtaisen kasvistarjonnan tekemiseen.

Lisää asiaa uudesta kirjoitussarjastamme löydät täältä.

Uutta (myös) Vihannestukun valikoimassa

Uuden vuoden alun kunniaksi uutta pitää sisällään myös entuudestaan laaja vihannestukkuvalikoimamme! Kaikki uutuuksista ovat talvisesongin tuotteita, joiden paras aika on meneillään juuri nyt. Tutustu valikoimauutuuksiin tarkemmin ja katso lisätiedot alta, tilaa raaka-aineet Kespronetistä ja tarjoa mieleenpanivia makuelämyksiä asiakkaillesi!

Meloni Snowball BR 1lk

Snowball-melonin maku muistuttaa hunajamelonin makua, mutta on aromaattisempi, kehittyneempi ja hienostuneempi. Snowball-melonin hedelmäliha on pehmeää ja mehukasta. Lisää tätä melonia alkutalven salaattitarjontaan, jälkiruokiin tai tapas-annoksiin ja hurmaa asiakkaasi!

Tilaa SAP-numerolla: 21671680 // Myyntierä: 10 kg/ltk

snowball-meloni-uutuus-kespro

Sitruuna Gourmet 300g ES 1lk

Maultaan intensiivisen sitruksinen, aromaattinen ja raikas gourmet-sitruuna on ihastuttava uutuus-sitruuna, joka hurmaa niin hedelmälihan suloisella punasävyllä kuin persoonallisella raidakkaalla kuorella. Gourmet-sitruunaa on saatavilla kolmen sitruunan pakkauksissa.

Tilaa SAP-numerolla: 21671692 // Myyntierä: 300g (3 sitruunaa)

gourmet-sitruuna-kespro

Musta kuorittu valkosipuli 80g ES 1lk

Oletko jo ehtinyt ihastua ja ihastuttaa asiakkaasi loppuvuodesta valikoimaamme rantautuneella mustalla valkosipulilla? Jos et, nyt on aika! Mustan valkosipulin maku on pehmeä, hienostunut, aromaattinen ja makeaan vivahtava. Parhaimmillaan maku on kylmissä kastikkeissa sekä ruoissa, joihin se on lisätty valmistuksen loppupuolella.

Tilaa SAP-numerolla: 21070423 // Myyntierä: 1 rasia (80g)

Musta valkosipuli

Muista talvisesongin aikana myös perinteinen valkosipuli, joka tuo keittoihin, kastikkeisiin ja pitkään haudutettaviin ruokiin ihanaa makua!

Valkosipuli 65-80mm Espanja 1lk // Tilaa SAP-numerolla: 21656959 // Myyntierä: 5kg

Tuorein ja uudesta vuodesta innostunein yhteistyöterveisin, Vihannestukku Kespron tiimi

PS. Vihannestukku Kespon tiimi kiertää maailmaa ja seuraa ruokatrendejä sekä markkinoiden kehitystä ahkerasti. Havaintoihimme, tekemiimme huomioihin, perehtymiimme tutkimuksiin sekä katsauksiin pohjautuen listasimme joulukuun kuukausikirjoitukseen muutaman nousevan ruokatrendin vuodelle 2020. Koostamme asiakkaidemme tarjonnan suunnittelun ja inspiraation tueksi lisää trendiasiaa, jota julkaisemme myöhemmin alkavan vuoden aikana. Pysy siis kuulolla!

Vihannestukku Kespro tukee ravintoloita kannattavien ja vastuullisten hedelmä- ja vihanneshankintojen tekemisessä sekä kasvisten aiempaa monipuolisemmassa hyödyntämisessä ympäri vuoden. Kespro.com-verkkosivuilla julkaistavassa Tuoreimmat terveiset Vihannestukusta -kirjoitussarjassa kerrotaan kuukausittain satokauden parhaista tuotteista, sesongeista sekä valikoiman uutuuksista. Lisäksi saat kirjoituksista ajankohtaista inspiraatiota ja ideoita tarjontaan!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä