Uudistuksia Kespronetin Vihannestukkusivulla!

Koko vuoden kattava sesonkikalenteri, parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat ideat uudistuneesta Vihannestukun tilauskanavasta!

2.9.2019

Julkaistu

Kespro

kuvat

Koko vuoden kattava sesonkikalenteri, parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat ideat uudistuneesta Vihannestukun tilauskanavasta!

Kespronet-tilauskanavaa on uudistettu kevään ja kesän 2019 aikana. Kehitystyön lähtökohtana ovat olleet asiakkaidemme tarpeet ja toiveet, joita uudistus on pyrkinyt parhaalla tavalla palvelemaan. Lue tästä, mitä kaikkea markkinan palvelevin Vihannestukku sinulle tarjoaa verkossa – 24/7!

Tilaa sesongin parhaat raaka-aineet entistä helpommin ja nopeammin

Verkkokaupan valikoima on laaja, ja tuotteiden löydettävyyttä on helpotettu tuotekarusellien ja parannellun haun avulla. Kespronetin Vihannestukkusivulta löydät siis jatkossa entistäkin helpommin kaikki tarvitsemasi kasvikset peruskasviksista sesongin halutuimpiin raaka-aineisiin ja trendikkäisiin uutuuksiin – ja kaikkea siltä väliltä!

Ajankohtaisimmat uutiset ja tietoa työn tueksi

vihannestukku-kespro-verkkokauppa

Vihannestukkusivun ajankohtaista-osiosta löydät aina ajantasaista tietoa ja asiaa heviin liittyen. Kerromme osiossa muun muassa kasvisten sesongeista ja saatavuudesta, satoennusteista sekä muista polttavista heviaiheista ja -uutisista.

Ajankohtaista tietoa kasvis-aiheista löydät lisäksi vasemman sivulaidan linkeistä. Verkkosivun vasemman laidan linkkien joukosta löydät ainakin viikoittain päivittyvän myyntilistamme, ajankohtaisia tiedotteita sekä koko vuoden kattavan sesonkikalenterin, jonka avulla tarjonnan sesongit huomioiva suunnittelu onnistuu helposti.

vihannestukku-kespro-sesonkikalenteri

Tuoreimmat ideat ja inspiraatiota tarjontaan

Kespronetin Vihannestukkusivun alaosasta löydät ajankohtaisia ideoita ja inspiraatiota tarjontaan. Juttuosion fokus vaihtelee. Välillä keskitytään sesongin raaka-aineisiin, joskus taas trendeihin tai kasvisten käyttövinkkeihin.

vihannestukku-kespro-inspiraatio

Miltä Vihannestukku-verkkokauppamme uudistus sinusta vaikuttaa? Mitä tai millaisia muita ominaisuuksia unelmiesi Vihannestukku-verkkokauppa sisältäisi? Millaisista aiheista haluaisit lukea aiempaa enemmän? Kerro meille toiveesi osoitteessa kesprovihannestukku@kesko.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä