Parsa on kevään himotuin herkku

Kesprosta saat parasta parsaa vihreänä tai valkoisena ja päivän parhaaseen hintaan. Valitse valkoinen parsa valmiiksi kuorittuna, kun haluat säästää arvokasta työaikaa kuorimisen sijasta makuelämyksien valmistamiseen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Parsojen pääsesonki ajoittuu maaliskuun lopulta toukokuulle, jolloin parsat tulevat Euroopasta. Sesonkina hyvä saatavuus sekä lyhyempi kuljetusmatka takaavat parsojen erinomaisen maun ja kannattavan hinnan.

Ykkösluokkainen ja loputtoman moneen sopiva vihreä parsa on valikoimassamme ympäri vuoden. Pääsesongin aikana vihreä parsa kasvaa Espanjassa, muuten sitä lastataan Etelä-Amerikasta.

Hienostunutta valkoista parsaa on valikoimassamme tarjolla kevätkautena, kun parsojen paras Hollannin satokausi on meneillään.

Tarkista parsojen päivän hinta kespronetista tai omalta myyjältäsi.

Huippusesongin aikana saat valikoimastamme ennakkotilauksesta valkoista parsaa myös Suomessa valmiiksi kuorittuna!

Parsavinkit

  • Parsan kuoriminen on suhteellisen työlästä. Työvaiheelle on hyvä varata reilusti tilaa ja aikaa.
  • Kokemattomalta parsan kuorijalta jää helposti kohtia kuorimatta. Huonosti kuorittua parsaa on ikävä syödä, sillä kuoren kovat säikeet tuntuvat suussa, eikä niitä saa helposti hampailla rikki.
  • Kuorten mukana parsoista lähtee painoa pois. Osan kuorista voi hyödyntää esimerkiksi parsakeitossa.

Uunipaahdettua parmesaanigratinoitua parsaa

Parsa on kevään odotetuin sesonkiherkku. Valmista parsa gratinoimalla tai kokeile yhdistelmää höyrytetty parsa, burrata ja lehtikaalipesto. Vastuullisessa keittiössä parsan kuoretkin menevät kiertoon. Niistä syntyy maukas liemi ja keitto. Kesprossa myynnissä nyt myös valmiiksi kuorittua parsaa.

Uunipaahdettua parmesaanigratinoitua parsaa lautasella

Oleelliset raaka-aineet

  • 21204503 Vihreä parsa 500 g
  • 20733683 Vihreä parsa 4 kg (huhtikuusta alkaen)
  • 21196662 Valkoinen parsa 5 kg (ennakkotilauksesta)
  • 21691693 Parsa valkoinen kuorittu 20-28mm 2,5kg (ennakkotilauksesta)
  • 21636050 Burrata juusto 125 g, pa
  • 21670869 Menu Babylehtikaalimix 200 g

Juomasuositus

Weingut Steinmühle Weissburgunder, Rheinhessen, Saksa

Huippulaatua ja hienostunutta makua

Kespro Vihannestukun valikoiman valkoinen parsa on laadultaan parasta, mitä saatavilla on. Extra white, AA (20–28 mm) -laatuluokitus takaa kokoluokan, värin, muodon, koon sekä ohuen kuorenpaksuuden. Nämä ominaisuudet ovat korvaamattomia ravintolakeittiön vaativissa tarpeissa ja kiireessä. Ne helpottavat työtä ja takaavat voittavan laadun.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä