Hevivinkki: Parsaviikot antavat syyn tulla ravintolaan

Parsaviikot 2023 ovat varma kevään merkki. Parsa taipuu yksittäisestä alkuruoasta kokonaiseksi menuksi ja houkuttelee elämyshakuisia asiakkaita ravintolaan kuukausien ajan. Onhan kevään listalla sesongin halutuin herkku?

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Unexport, Bama, Direct

Kuvat

Adobe Stock

Parsakausi alkaa maaliskuussa

Eurooppalaisen parsan kausi alkaa maaliskuussa ja jatkuu aina toukokuun lopulle saakka. Klassinen vihreä parsa saa rinnalleen myös hienostuneen valkoisen parsan. Vihannestukku Kespron valikoimista saa myös valmiiksi kuorittua parsaa, joka säästää työaikaa, vähentää hävikkiä ja yksinkertaisesti helpottaa ravintolan arkea parsaviikkojen aikana.

Kuorinta tehdään tilausmäärien mukaan Vantaalla, eli nuhjuiseksi matkalla mennyttä tuotetta ei tarvitse pelätä. Kun parsan menekin ennakoi, varmistaa samalla, että saa aina tuoretta parsaa tarjolle!

Pieniä elämyksiä vähällä vaivalla

Pienet juhlahetket, kuten ravintolaelämykset, ovat ajankohtaisempia kuin koskaan. Vierailu ravintolassa esimerkiksi parsaviikkojen aikaan on luksusta, johon halutaan panostaa epävarmassa maailmantilanteessa.

Parsan tarjoilu on helppoa – jo yhdellä parsa-annoksella saa kevään ykkössesongin osaksi muuta tarjontaa. Myös parsan määrään lautasella kannattaa kiinnittää huomiota, sillä parillakin parsalla saa näyttävän annoksen aikaan.

Parsa on täydellinen valinta juhlatarjoiluun

Monipuolisuudessaan parsa on ylivertainen: Parsaviikot voivat syntyä yksinkertaisten klassikoiden, kuten valkoista parsaa beurre blanc, ympärille tai niistä voi suunnitella modernin, kokonaan vegaanisen menun.

Ravintolan tarjoamat valmiit parsamenut ovat kevätkauden juhlien järjestäjille helppo tapa valita ajankohtainen tarjoilu niin yritys- kuin perhejuhliin.

Ennakoi ja onnistu parsaviikoilla

Ennakoi ja varmista täydellisten, lähellä kuorittujen parsojen saanti Vihannestukku Kesprosta ottamalla yhteyttä omaan myyjääsi. Verkkokaupasta nämä suosikit löytyvät koko kauden ajan seuraavilla tiedoilla:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä