Joulun uudet salaatit

Vaihda salaatin väriä. Tee waldorfinsalaatti punaisena ja rosolli keltaisena. Pienillä muutoksilla ja edullisilla pääraaka-aineilla parannat helposti salaattien katetta.

7.11.2019

Julkaistu

Kespro

kuvat

Vaihda salaatin väriä. Tee waldorfinsalaatti punaisena ja rosolli keltaisena. Pienillä muutoksilla ja edullisilla pääraaka-aineilla parannat helposti salaattien katetta.

Kiehtovat salaatit tuovat joulupöytään asiakkaiden arvostamaa keveyttä sekä raikkaita, uusia makuja. Tarjoa perinteiset waldorfinsalaatit, rosollit ja ruusukaalit uudella tavalla. Muuta salaatin väriä tai muotoa. Paloittele kasvikset perinteistä rouheammin. Jätä osa salaatin komponenteista sekoittamatta muiden ainesten kanssa.

Lisää joulun makua myös muihin salaatteihin esimerkiksi kypsillä juureksilla, pähkinöillä, sinihomejuustomurulla, hillosipuleilla, herneillä, tummumattomalla omenalla tai puolukoilla. Kaikki joulun maut saat Menu-sarjasta

Punainen waldorfinsalaatti

Vaihda perinteisen waldorfinsalaatin juuriselleri suomalaiseen Menu Punajuurisuikaleeseen ja valmiiseen Menu Sellerisalaattiin. Lisää omenakuutioita ja paahdettuja saksanpähkinöitä. Sekoita salaatille kastike majoneesista, créme fraîchesta ja sitruunatäysmehusta.

Keltainen rosolli tyrnivaahdolla

Keltainen rosolli

Menu-vihannespakastesarjan suomalaisiin uutuuksiin kuuluu keltainen porkkanakuutio, josta tehtiin tämä aurinkoisen keltainen rosolli. Täydennä Menu-sarjan bataattikuutioilla, pariisinperunoilla ja sipuli- ja maustekurkkukuutioilla. Mausta perunat kurkumalla ja vatkattu kerma tyrnitäysmehulla. Viimeistele keltainen kokonaisuus keitetyn kananmunan keltuaisella.

Ruusukaalit lehtiveneissä

Kypsennä punakaalia ja porkkanaa sisältävä valmis ruusukaalisekoitus pannussa voissa tai öljyssä ja annostele se rapeille endiivin tai sydänsalaatin lehdille. Viimeistele lehtiveneet caesarkastikkeella.

Katso myös:
Yhteisöllistä ruokaa pikkujouluihin ja makuyllätyksiä joululounaalle >>
Joulun uudet salaatit >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä