Klassikkosalaatti + leipä = klassikkoleipä

Klassikkosalaatit, kuten caesar- ja waldorfinsalaatti ovat tuttuja ja pidettyjä tuotteita kahviloiden vitriineissä. Ne soveltuvat sellaisenaan myös erilaisten leipien täytteiksi.

Julkaistu

Klassinen caesarsalaatti

Klassisesta caesarsalaatista löytyy niin monta ohjetta ja muunnosta kuin on kokkiakin. Salaatti on yksinkertainen valmistaa, mutta makua siinä on paljon. Caesar on kiitollinen tuote varioitavaksi niin salaattiannoksena kuin leipiin käytettävänä täytteenä. Käytä salaattiin kypsää kanaa, kalaa tai makkaraa, ja täytä salaatilla patonki, pitaleipä tai wrap. Makuvarianteilla vitriiniin saa toivottua vaihtelua.

AdobeStock 52344736 caesar salaatti

Waldorfinsalaatti ja sienisalaatti

Waldorfinsalaatti ja sienisalaatti ovat klassikkoja, jotka kuuluvat monen joulupöytään. Niinpä ne tuovat syksyn satokauden ja lähestyvän joulun tuntua kahvilavitriinin tarjontaan.

Omenaa, selleriä ja pähkinää sisältävä majoneesipohjainen waldorfinsalaatti sopii leivän kaveriksi erityisesti paahtopaistin tai lohen sekä sienisalaatin kanssa yhdistettynä. Näistä aineksista on helppo koota näyttävät, joulusesonkiin sopivat tanskalaistyyppiset voileivät.

Sekä waldorfinsalaatti että sienisalaatti säilyvät hyvin, joten niitä voi pitää aina saatavilla.

ML 4 21 metsäsienisalaatti tee näin 1 Maukkain sienisalaatti valmistuu helposti kolmesta pääraaka-aineesta. Kokeile ja ihastu!



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä