Joulu ravintolassa – kaikki jouluun Kesprosta

Varaudu ajoissa vuoden kannattavimpaan juhlasesonkiin – jouluun. Katso vinkit ja tilaa parhaat ratkaisut ravintolaan Kespron tilauskanavasta tai poikkea lähimmässä noutotukussa!

Varaudu ajoissa vuoden kannattavimpaan juhlasesonkiin – jouluun. Katso vinkit ja tilaa parhaat ratkaisut ravintolaan Kespron tilauskanavasta tai poikkea lähimmässä noutotukussa!

5x ratkaisut onnistuneeseen juhlakauteen

Moderni joulu voi olla kestävästi toteutettu ja tarjota elämyksiä, olipa asiakkaan toiveissa tunnelmallinen cocktailhetki, vegaaninen lounasbuffet tai kynttiläillallinen perinteitä vaalien. Suunnittele ajoissa – saat kaikki jouluun Kesprosta! Keräsimme yhteen jouluvinkit ammattilaisille työvoimasuunnittelusta sekä ravintolan jouluruokaratkaisuista herkullisimpiin juhlakauden juomiin saakka. Tutustu jouluratkaisuihin ja kysy lisää inspiraatiota myyjältäsi!

Parhaat drinkit pikkujouluihin ja juhlakauteen

Pikkujoulukauden lähestyessä myös drinkkilistat on uudistettava palvelemaan loppuvuoden juhlasesonkia. Kepeiden kesäisten makujen tilalle tulevat runsaan mausteiset maut ja myös kuumia juomia kannattaa nostaa listalle koko talvikautta ajatellen.

Vegaaniset jouluruoat ravintolassa

Joulu on ruokajuhla, mutta erikoisruokavalioiden, kuten vegaanisuuden, huomioiminen voi tuntua hankalalta. Vältä pettymykset ja ota haltuun muutama vinkki, joilla luot joulunmakuisen tunnelman vegaanisesti.

Joulukukat ja -kasvit ravintolan ja asiakastilojen koristeluun

Tilaa kukkia ja viherkasveja Vihannestukku Kesprosta kaunistamaan ravintola juhlakaudeksi: monipuolinen valikoima sisältää tuotteita hyasinteista huonemäntyihin! Ajantasainen valikoima on saatavilla Kespronet-tilauskanavassa sekä viikoittain julkaistavassa valikoimalistauksessa. Kespron asiakaspalvelu ja myynti kertovat kukka- ja viherkasvivalikoimasta myös mielellään lisää.

Vinkki!

Muista myös herkkiä joulukukkia suojaavat lämpöpussit.

Kylmät alkuruokat buffetpöytään Kespro Tuoretukusta

Vaihtelua alkuruokiin saa erilaisilla raaka-aineilla ja niiden valmistusmenetelmillä, kuten raakakypsennyksellä.

Katso myös muut buffetvalikoimavinkit:

Näin käsittelet ja myyt mätiä

Katso Kalatukku E. Erikssonin ammattilaisten vinkit mädin käsittelyyn ja parhaisiin myyntivinkkeihin!

Mäti on erinomainen raaka-aine osana ravintolan juhlakauden menua. Pakastettu mäti kannattaa sulattaa jääkaapissa, pastöroidun voi käyttää sellaisenaan. Mätiä kannattaa sulattaa vain käyttömäärä kerrallaan. Seisovassa pöydässä tai buffetissa mädin tarjoiluastioiden alle kannattaa rakentaa jääpeti. Mäti säilyy sulaneena muutaman vuorokauden jääkaapissa. Lisää vinkkejä saat myyjältäsi! Tehty yhteistyössä K Academyn kanssa.


Jouluruoka ravintolassa – inspiroidu reseptiratkaisuista!

Katso lisää jouluinspiraatiota

Siirry tilauskanavaan

Varmista kannattavin juhlakausi myös parhailla palveluilla

Palvelut tukkuhintaan!

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia palveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron tuottamien palveluiden lisäksi tarjoamme ylpeänä myös koko ajan täydentyviä ravintola-alalle suuunnattuja kumppanipalveluita parhain eduin. Tutustu palveluvalikoimaan ja ota edut käyttöön!

Tule Kespron asiakkaaksi


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...