Parhaat kalat juhlapöytään

Kespro tunnetaan luotettavana kalatukkuna, jossa tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat ensiluokkaisia. Katso kalavinkit juhlakauteen.

29.10.2019

Julkaistu

Kespro tunnetaan luotettavana kalatukkuna, jossa tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat ensiluokkaisia. Katso kalavinkit juhlakauteen.

Kespron satojen kalatuotteiden valikoima palvelee monipuolisesti erilaisia keittiöitä. Tarvitsetpa annoksiisi jäitettyä nieriää, nostotuoreena pakastettua siikaa ja mätiä tai vaikka tarjoiluvalmiita graavikaloja, sillejä, silakoita tai savukaloja, kalatukkusi on Kespro.

Siikablini mätikruunulla

Bliniannos, jossa Menu Benella Siikaa ja Kirjolohenmätiä Villeroy & Boch -lautasella

Värikkään bliniannoksen vastustamaton kaksikko on sokerisuolattu Menu Benella-siika ja kirjolohenmäti. Bliniin tuovat uutta twistiä punajuurella sävytetty taikina ja päälle marinoidut brunoise-minivihanneskuutiot. Benella-siian ruokinnassa käytetään suomalaista rypsiöljyvoittoista, sydänterveellistä rehua ja kasvatuksessa syntyvät ravinteet kierrätetään tehokkaasti.

Paistettu sillifilee

Leivitetty Menu matjess-sillifilee -annos valkoisella Villeroy & Boch -lautasella

”Husmanskostia länsinaapurin tapaan” yllättää kokeilunhaluiset asiakkaat hauskalla ja maistuvalla tavalla. Tarjoa Menu Matjessilli leivitettynä ja lämpimänä. MSC-sertifoitu, kestävästi pyydetty silli liotetaan ylimääräisestä suolasta, pyöritellään kananmunassa ja pankokorppumuruissa ja paistetaan voissa. Tarjoa kermaviilikastikkeen, kananmunan ja keitettyjen pikkuperunoiden kanssa.

Nieriäbenedict ja tryffelimuna

Nieriäbagel-annos ja haudutettu uppomuna, Villeroy & Boch -lautasella

Paistovalmiit Menu Nieriäfileet leikataan korkeasta laadustaan tunnetussa Kalatukku E. Erikssonissa, joka on osa Kesproa. Nypityt 250–450 gramman painoiset fileet toimitetaan kierrätettävässä ja kompaktissa kuitulaatikossa jäitettyinä. Grillaa fileepalat bagelille ja tarjoa tryffelisuolan kanssa kelmussa haudutettujen uppomunien sekä hollandaisekastikkeen kanssa.

#juhlapöytään

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä