Lämmin glögidrinkki kuuluu ravintolan jouluun

Juhlakausi on useille ravintoloille tärkein sesonki. Asiakasmäärät kasvavat ja kasvun myötä mahdollistuu myynnin merkittävä nousu. Viritä siis glögimisat kuntoon ja haasta koko tarjoiluhenkilökunta mukaan!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Alkuperäinen julkaisu 4.11.2022.

Kuinka monta glögiä myytte juhlakaudella?

Glögi on tuttu juoma, johon asiakkaiden on helppo tarttua, vaikka he olisivatkin tulleet ravintolaan muista syistä. Glögimyynnin maksimaalisella hyödyntämisellä on merkitystä kannattavuuden muodostumiseen.

"Jos esimerkiksi 100 asiakkaasta 20 juo glögin, se tarkoittaa päivässä ja viikkotasolla mukavalta tuntuvaa myynnin kehitystä. Myy glögiä luontevasti myös alkoholittomana, jolloin myynti toimii osana palvelua", vinkkaa Kespron Food Inspirations Manager Anssi Nurminen.


Vinkki! Trendikäs ja kupliva Glögispritz

Mikäli haluat tarjota glögin hieman uudella twistillä, kokeile tarjota raikkaan viileää Glögispritziä. Raaka-aineina ovat glögi, kuohuviini sekä kivennäisvesi. Jääpalojen lisäksi lasit kannattaa koristella juhlakauteen sopiviksi esimerkiksi appelsiininkuoren tai muiden syötävien joulukoristeiden ja yrttien avulla.

Jos esimerkiksi 100 asiakkaasta 20 juo glögin, se tarkoittaa päivässä ja viikkotasolla mukavalta tuntuvaa myynnin kehitystä.
Anssi Nurminen, Kespro

AdobeStock 469252020 joulu glogi

Osallista henkilökunta ja varmista palvelualttius

Maksimoidessasi glögimyyntiä tee se henkilökunnalle helpoksi. Lämmitä juomaa riittävästi termariin ja sovi myyntitavoista yhdessä henkilöstön kanssa. Varmista, että mantelit, rusinat ja ”terästeet” ovat vaivattomasti saatavilla. Hyödynnä myös viimeistelyssä jotain uniikkia ja persoonallista maustetta, jossa on liittymäpintaa ravintolaan.

Muista myös varmistaa, että alkoholittomat joulujuomat ovat asiakkaille helposti saatavilla. Kuumat joulujuomat terästettyinä tai terästämättöminä ovat ehdoton klassikko ravintoloiden juhlakauden listalla. Nyt myydään eli palvellaan! Tilaa monipuoliset juomaratkaisut Juomatukku Kesprosta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä