Kannattava kalakattaus juhlapöytään

Menu-kaloilla valmistuu kesäisen juhlapöydän paras kattaus helposti ja kustannustehokkaasti.

4.6.2018

Julkaistu

Kespro

teksti

Kespro

kuvat

Menu-kaloilla valmistuu kesäisen juhlapöydän paras kattaus helposti ja kustannustehokkaasti.

Kalapöytä on kaikkien kesätapahtumien juhlava aloitus. Laita tarjolle graavit ja savustetut, kokonaiset ja annospalat, mädit ja äyriäiset sekä maustetut sillit ja silakat. Täydennä kattaus juhlavilla mousseilla ja herkullisilla tahnoilla, jotka valmistat nopeasti sekoittamista vaille valmiista Menu-tuotteista. Muista myös Menu-tuorekalauutuudet lämpimiin ruokiin.

Hunajalohta ja piparjuurismetanaa

Koivupäreen päällä toimitettava tarjoiluvalmis Menu Lämminsavulohi on näyttävä cateringherkku sellaisenaan ja entistäkin juhlavampi, kun penslaat fileen pinnan Menu Juoksevalla hunajalla ja tarjoat kalan annospaloiksi leikattuna piparjuurismetanalla ja tillinoksilla koristeltuna. Päreen kanssa kokonaista savulohta on helppo ja siisti siirrellä ja käsitellä juhlahumussakin.

Tuote kuuluu noutotukuissa tilausvalikoimaan. Kysy myyjältäsi!

Kun lohi on syöty, koivupäre toimii cocktail-palojen alustana.

Mousset maljoissa

Kirjolohen mäti ja graavikirjolohi ovat buffetpöytien suuria suosikkeja. Hyödynnä ne myös tahnoissa ja mousseissa, jotka syntyvät Menu-tuotteista muutamassa minuutissa vaivattomasti kymmenille ja sadoille ruokailijoille. Sekoita Menu Kirjolohenmätiä ja sipulia smetanaan, ja hienonna Menu Graavi-kirjolohta tuorejuustoon. Mausta molemmat mousset hienonnetulla ruohosipulilla.

Menu Vegaanimajoneesi on erinomainen tuote kaikkiin kesän kattauksiin.

Kalapöydän Cocktail-paloja koivupäreellä

Suolaisia suupaloja

Smetanapohjaisen sillikaviaarin kilohintaa laskevat etenkin keitetty kananmuna ja maustekurkkukuutiot. Tonnikalatahnan voi sekoittaa smetanaa tai créme fraîchea edullisempaan majoneesiin ja maustaa tillillä. Katkarapumoussen pehmentäjä on Menu Kermaviili. Kääri tonnikalatahna rieskarulliin ja tarjoa muut mousset saaristolaisleipä-nappien kanssa.

Lue lisää kalapöytään sopivista kaloista >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä