Makeat herkut juhlasesonkiin

Pikkujoulujen, itsenäisyyspäivän, joulun ja uudenvuoden sesongissa tunnelmaa luovat makeat leivonnaiset ja kuplivat juomat.

Julkaistu

Kuvat

Stockfood & Kespro

Savoiardikekseistä, mascarponejuustosta, marsalaviinistä ja vahvasta kahvista valmistettu tiramisu kehottaa sanatarkasti piristämään syöjäänsä: tira mi sú on suomeksi nosta minut ylös. Valitse valmis Davigel Tiramisu Delizioso tai rakenna oma versiosi Kespron oman tuonnin aidoista aineksista.

Tuoreilla marjoilla koristeltu tiramisu-kakku

Tiramisu

10 annosta

Valmista näin:

  1. Vaahdota puolet sokerista ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota loput sokerista ja keltuaiset, jonka jälkeen lisää mascarpone ja vaahdota vielä muutama minuutti. Älä kuitenkaan vaahdota liikaa, ettei mascarpone juoksetu. Nostele joukkoon valkuaisvaahto. Lusikoi kerros vaahtoa tarjoiluastian pohjalle ja ripottele päälle rouhittua tummaa suklaata.
  2. Kasta keksit kevyesti jäähtyneessä espressossa, ja lado vaahdon päälle keksikerros. Peitä keksit reilulla kerroksella mascarponevaahtoa ja ripottele päälle suklaata. Tee muutama kerros niin, että mascarponekerros jää päällimmäiseksi.
  3. Siivilöi pinnalle reilusti kaakaojauhetta.
  4. Anna tiramisun tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

Buustaa kahvi jouluun

Hyödynnä joulun aika kahvin myynnissä maustamalla kahvijuoma kardemummalla ja somistamalla annos piparminttumakeisella, kanelitangolla tai kupin reunaan lovetulla piparkakulla. Maito- tai kauravaahdon päälle voit ripottaa hienoksi jauhettua piparkakkupölyä.

Muista Menu Piparkakut!

Glögi kylmänä!

Tämän alkutalven villitys on kylmä glögi. Tarjoa siis asiakkaillesi glögi kuohuviinillä pidennettynä tai sekoita mausteinen sangria glögitiivisteestä ja Fentimans Mediterannean Orange Tonicista. Mausta juoma appelsiini- ja omenaviipaleilla, kanelitangoilla ja neilikoilla. Glögi toimii myös kakun päällä: tee Menu Juustokakun pinnalle glögihyytelö tai keitä glögistä makea mausteinen kastike.

Beaumont-shampanjapullo

Kuplivat Kesprosta

Kespron alkoholivalikoimassa on proseccoja, cavoja, samppanjaa ja kuohuviinejä noin 15 maasta ja noin 250 nimikkeellä – kuohuviinejä myös piccolo-pulloissa. Vain Kesprosta saatavia kuohuviinejä on Argentiinasta, Etelä-Afrikasta, Espanjasta, Italiasta ja Ranskasta, josta tarjolla on muun muassa Beaumont-viinitalon laatusamppanjoita.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä