Viimeistele juhlatunnelma kattauksella

Kattauksen ilme ravintolassa muuntuu joulutunnelmaan vaivattomasti klassisen kauniilla astioilla ja pienellä lisäpanostuksella. Valitsimme Astiatukku Kespron valikoimasta tärpit, joiden ympärille loihdit elämyksellisen juhlan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Monen miljöön lautaset

Villeroy & Boch La Scala -sarjan astioiden kevyt ja kaunis muotoilu sopii monenlaiseen ravintolaympäristöön. La Scala -lautaset ovat täydellinen valinta niin loppuvuoden juhlakauden kattauksiin kuin rentoon bistro-tunnelmaan. Valkoinen väri tuo myös raikkautta ja kontrastia tummasävyiseen sisustukseen. Kokovalkoisen La Scalan lisäksi Astiatukku Kesprosta on saatavilla tilaustuotteena myös La Scala Patina -sarja, jonka käsinmaalatut reunakuvioinnit viimeistelevät vintage-henkisen tyylin.

Astiatukku Kespro juhlakausi 2023-032 1500x1000 Villeroy & Boch La Scala Patina -sarjan käsinmaalatut reunakuvioinnit viimeistelevät vintage-henkisen tyylin.

Juhlakattauksen aterimet

Monesti kattauksessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä näyttäviin lautasiin tai vaikkapa koristeellisiin laseihin. Aterimet ovat kuitenkin olennainen osa kokonaisuutta ja niitä vaihtelemalla on mahdollista muokata kattauksen ilmettä moneen suuntaan.

Amefa Elegance -sarja edustaa klassista aterimien muotoilua, jonka ansiosta se sopii käytettäväksi bistrosta fine diningiin. Elegance-aterimet ovat nimensä mukaisesti tyylikäs valinta, joissa yhdistyy tukevuus sekä kaunis muotoilu. Aterimina ne ovat myös hieman tavanomaista painavammat, joka tuo arvokkuuden ja laadun käsin kosketeltavaksi. Aterimien valmistusmateriaali on Premiere-sarjojen korkealaatuista 18/10 ruostumatonta terästä.

Astiatukku Kespro juhlakausi 2023-049 1500x1000 Villeroy & Bochin La Scala -lautasten tavoin Amefan Elegance-aterimet sopivat sekä juhlakattaukseen että rentoon bistro-henkiseen tunnelmaan.

Sopivan sirot lasit

Arcorocin Chef & Sommelier Sequence -sarjan lasit ovat muotoilultaan klassisia, joten ne soveltuvat monenlaiseen kattausilmeeseen ja juhlapöytään.

Arcorocin -lasit tunnetaan paitsi tyylikkäästä muotoilustaan, myös erittäin hyvästä kestävyydestään. Lyijytön Krysta™-kristallilasimassa on 30 % kestävämpää kuin tavallinen kristallilasi ja lisäksi täysin läpinäkyvää. Krysta™ säilyttää kirkkautensa jopa 2 000 pesukerran jälkeen. Sequence -viinilasit, kuten myös muut Chef & Sommelier -sarjan lasit, on valmistettu Krysta™-massasta.

Astiatukku Kespro juhlakausi 2023-078 1500x1000 Chef & Sommelier Sequence -viinilasit ovat muotoilultaan klassiset.

Mielenkiintoa kattauksen ilmeeseen voi luoda erityylisiä laseja yhdistelemällä, esimerkiksi vintage-henkisten lasien tuominen muilta osin modernimpaan kattaukseen. Kannattaa myös muistaa näyttävien maljamallisten lasien käyttömahdollisuudet alku- ja jälkiruoka-astioina.

Astiatukku Kespro loppuvuoden juhlakausi 2023 089 1500x1000 2 Bormioli Roccon Liberty cocktail-lasin muotoilu ja hienostunut kuviokaiverrus tuovat juhlapöytään ylellisiä yksityiskohtia.

Viimeistele kukilla ja koristeilla

Joulutunnelma syntyy ravintolapöytään pienillä muutoksilla peruskattaukseen. Ripaus kultaa, trendikästä havunvihreää ja maltillinen määrä koristeita riittää luomaan jouluista ilmettä ravintolan miljööseen sopivien astioiden kanssa.

Kespro joulu 2023-178 1500x1000 Kuivatut hedelmät ja havut toimivat tunnelmanluojina juhlapöydässä.

Viimeisen silauksen kattaukseen saat Vihannestukku Kespron kukka- ja viherkasvivalikoimasta. Kukkien lisäksi voit luoda tunnelmaa joulupalloilla, havuilla ja kävyillä sekä sitruksilla, yrteillä ja pähkinöillä. Luonnollisilla tuotteilla tuot samalla tilaan tunnelmaa korostavaa tuoksua. Valaistukseen oman tunnelmallisen lisänsä tuovat kynttilät, lyhdyt sekä erilaiset valoketjut. Koristele myös ravintolan sisäänkäynti kutsuvaksi havuilla ja ulkotulilla.

Tutustu Kespron jouluratkaisuihin ja tilaa kaikki jouluun Kesprosta! Inspiroidu myös Foodsteri ammattilaisten suunnittelemasta Japani-henkisestä joulumenusta.




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä