Yhteisöllistä ruokaa pikkujouluihin ja makuyllätyksiä joululounaalle

Pikkujoulut ovat hyvää aikaa yhteisöllisille annoksille, joista seurueen jäsenevät saavat maistella yhtä ja toista. Myös joululounaalle uudet iloiset makuyllätykset ovat tervetulleita elämyksiä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kokosimme pikkujoulujen menuehdotukseemme hedelmäisen lihavadin, josta ruokailijat voivat poimia lihaisat sattumat salaatin ja lohkoperunoiden oheen. Suupalat saa viimeistellä mieleisillään kastikkeilla, jotka tarjotaan erillisissä kulhoissa.

Kespron laajasta Menu-lihojen tarjonnasta vadille voi valita esimerkiksi ylikypsää naudanrintaa ja -kuvetta sekä uudet Menu Savupaprika Dry Rub Ribsit, valmiiksi kypsennetyt ja maustetut luulliset possunkylkipalat.

Maistuva lähtölaukaus hauskalle illalle!

Sekä kypsien että raakojen lihojen maustaminen käy näppärimmin Menu Rub-mausteseoksilla: naudanrintaan sopii esimerkiksi blackened barbeque, kupeeseen blackened steak spice ja uuteen luuttomaan broilerin koipireiteen inkivääri-kookos- tai sitruuna-yrttiseos. Rubbaa pinnat ja kuumenna tai grillaa kypsiksi.

Viimeistele lihaisa setti uusilla Menu Paneroiduilla broilerirenkailla, jotka voi kypsentää rasvakeittimessä tai uunissa.

Kassler-paisti ja jouluisia laatikoita

Kassleria kinkun sijaan

Korvaa perinteinen kinkku Menu Ylikypsällä savukasslerilla. Juhlava pinta syntyy korppujauhoista ja uudesta Menu Makeasta sinapista.

Joulupossua, kasvislaatikoita ja erilaisia salaatteja

Tarjoilut näyttävät tutuilta, mutta lautaselle kootut suupalat tarjoavatkin ruokailijoille uusia makuelämyksiä. Tee laatikot näppärästi Menu-kasvissoseista: mausta reilulla kädellä, levitä vuokaan, kuvioi pinta ja paista uunissa.

Mausteita laatikoihin

  • Punajuuren maustajaksi voit kokeilla sitruunankuorta, salviaa ja paahdettua mustapippuria.
  • Bataatin makeuden vastapainoksi sopivat hyvin tähtianis, chili ja tuore korianteri.
  • Porkkana kannattaa maustaa yrteillä: hienonna mukaan timjamia, rosmariinia tai rakuunaa.

Vaihtelua salaatteihin

  • Sekoita kevytmajoneesiin Menu Metsäsieniä, sipulia, rouhittua maapähkinää ja persiljaa. Mausta ja anna tekeytyä yön yli.
  • Kata joululounaalle Menun majoneesi-pohjaiset rapusalaatti, tunturisalaatti, kanacurrysalaatti ja chili & lime -raastesalaatti.

Osta ja kokeile!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä