Prego Booking – Pöytävarausjärjestelmä ravintoloille

Kespro ja Prego Booking tarjoavat Kespron yritysasiakkaille innovatiivisen ravintolan pöytävarausjärjestelmän. Digitalisaatio mullistaa maailmaa, miksipä ei myös ravintola-alaa!

Kespro ja Prego Booking tarjoavat Kespron yritysasiakkaille innovatiivisen ravintolan pöytävarausjärjestelmän. Digitalisaatio mullistaa maailmaa, miksipä ei myös ravintola-alaa!

Prego Booking on moderni ravintoloiden pöytävarausjärjestelmä

Voisiko pöytävarausjärjestelmällä kehittää liiketoimintaa? Palvella asiakkaita paremmin? Tehdä hyvän mielen lisämyyntiä? Voi. Prego Booking on kotimainen, ketterä ja kehittyvä pöytävarausjärjestelmä – ja paljon muuta. Prego Booking lisää ravintolan myyntiä, auttaa hallitsemaan varauksia paremmin, parantaa asiakaspalvelun laatua sekä säästää aikaa. Prego Booking tuo ravintola-alan toimijoille mahdollisuuden hyötyä uudenlaisista digitaalisista ratkaisuista ja työvälineistä ravintolan kapasiteetin hallinnassa, sekä hyödyntää omaa asiakas- ja varausdataansa tehokkaammin. Prego Bookingin etuina ovat parempi asiakaskokemus, oman asiakas- ja varausdatan omistaminen sekä kiinteät, ennakoitavat kulut. Tulevaisuudessa Prego Booking kehittyy täydeksi toiminnanohjausjärjestelmäksi.

Seteli-ikoni

Tuntuva etu kuukausilisenssistä

Kespron asiakkaille kuukausilisenssin kolme ensimmäistä kuukautta –50 %

Puhelinikoni

Käyttöönotto
etuhintaan

Kespron asiakkaille käyttöönottomaksu
–30 %

Ryhmäikoni

Prego Booking
asiakaspalvelu

Monipuoliset tuki- ja koulutuspalveluta sekä käyttöönoton tuki

Tietokoneikoni

Helppo käyttää

Prego Booking on taustajärjestelmä ja tablettisovellus

Taustajärjestelmä

Miten Prego Bookingin taustajärjestelmää käytetään tietokoneella?

  • Prego Bookingissa on selainpohjainen taustajärjestelmä, jonka avulla ravintolassa paitsi hallinnoidaan varauksia, myös ordereita, raportteja sekä asiakastietoja

  • Varauskalenteri sisältää pian kaikki asiakkaan käyttöönottamat lisämyynti- ja palveluominaisuudet. Lisäksi käytössä on uniikkeja lisäominaisuuksia (mm. daily notes –kalenteri etenkin myyntipalvelun tarpeisiin).

  • Asetusten, aikataulujen ja salinäkymän muokkaaminen onnistuu helposti

  • Prego Bookingin tarjoamien työkalujen avulla ravintolalta vapautuu arvokasta aikaa toiminnan kehittämiseen. Samalla on mahdollisuus tehdä tiivistä yhteistyötä muiden ravintoloiden, palveluntarjoajien ja yritysasiakkaiden kanssa.

  • Lähitulevaisuudessa ravintolassa voidaan hallinnoida Prego Bookingin avulla paljon muitakin kokonaisuuksia ja päästä eroon useiden eri järjestelmien loukusta!

Check-ikoni

Luo parempi asiakaskokemus

Houkuttele asiakkaita panostamalla asiakkaan ostopolun jokaiseen vaiheeseen Pregon Bookingin palveluiden avulla

Check-ikoni

Johda datan
avulla

Kehitä ja paranna liiketoimintaasi helposti Prego Bookingin palveluiden tarjoaman tiedon avulla – hyödynnä pöytävaraukset, orderit, raportit sekä asiakastiedot

Check-ikoni

Tablettisovellus säästää aikaa

Tehosta ravintolan sisäistä toimintaa ja vapauta työntekijöidesi aikaa oleelliseen – asiakkaiden yhä parempaan palveluun

Check-ikoni

Hyödy verkostoeduista

Tee tiiviimpää yhteistyötä muiden ravintoloiden, palveluntarjoajien ja yritysasiakkaiden kanssa Prego Bookingin avulla

Tablettisovellus

Prego Bookingin tablettisovelluksen avulla onnistut illan serviisissä!

  • Tehokkain ja salityöntekijöiden tärkein työkalu on Prego Bookingin tablettisovellus, josta löytyy salin ajantasainen pöytäkartta kaikkine vieras- ja varaustietoineen

  • Hallinnoi ”miniravintolaa”, johon varaukset plassataan sekä asiakkaat istutetaan, palvellaan ja checkataan ulos

  • Tarkastele kaikkien varausten ja asiakkaiden tietoja

  • Tarkastele tiivistelmää ravintolan tapahtumista: yhteenveto varausten ja asiakkaiden määristä ja statuksista, sekä kaikki sille illalle tehdyt erikoishuomiot ja orderit varauksittain

  • Valitse myös pidemmän aikavälin tapahtumia, mikäli haluat tarkastella pikaisesti tulevaa viikonloppua, viikkoa tai kuukautta

Prego Bookingin
tuoreimpia ja tulevia ominaisuuksia

Asiakkaita täydestä ravintolasta toiseen

Ravintola täynnä? Varauskalenteri suosittelee toista ravintolaa asiakkaan itse valitsemaa ravintolaa

Eksklusiivinen lisämyynti

Myös kolmannen osapuolen toimijat

Datalla ennustaminen

AI käyttöön

Tehokas asiakasprofiili

Opi tuntemaan asiakkaasi paremmin järjestelmäintegraatioiden avulla

Automaattinen palautekanava

Aseta automaattisen palauteviestin lähettäminen asiakkaille

Yritys- & tapahtumamyynti räätälöidysti

Prego Booking mahdollistaa ravintolan kapasiteetin täyden hyödyntämisen

Jätä yhteydenottopyyntö


Usein kysytyt kysymykset

"Millaisille yrityksille Prego Booking sopii?"

Prego Booking sopii kaikenlaisille ravintola-alan toimijoille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa vähentämällä manuaalista myyntityötä sekä valita helposti käytettävän ja luotettavan pöytävarausjärjestelmän.

"Mitä hyötyä Prego Booking tuo ravintolaketjulle?"

Prego Bookingin varauskalenteri suosittelee ravintolaa, jos asiakkaan ensisijaisesti valittu ravintola on täynnä. Myös lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuudet tehostavat ravintolaketjun liiketoimintaa.

"Mikä on paras laite Prego Bookingin käyttöön?"

Prego Bookingin palveluita voi käyttää ravintolan omilla laitteilla. Selainpohjaisen taustajärjestelmän käyttöön tietokone on paras vaihtoehto, tabletti serviisiin.

"Toimiiko Prego Booking offline-tilassa?"

Mikäli verkkoyhteys on jostain syystä poikki, Prego Bookingia voi käyttää normaalisti. Uudet tiedot ja varaukset synkronoituvat järjestelmään, kun internetyhteys toimii jälleen.

"Paljonko Prego Bookingin käyttö maksaa ravintolalle?"

Prego Bookingin käyttö perustuu kiinteään, lisenssikohtaiseen kuukausihintaan. Prego Bookingin asiakkaana voit olla varma, että maksat vain ennalta sovitusta. Kuukausilisenssiin kuuluu kaikki Prego Bookingiin sisältyvät palvelut ja ominaisuudet ilman erillisten toiminnallisuuksien ostamista.

"Onko Prego Booking kotimainen toimija?"

Kyllä, Prego Booking on suomalainen yritys. Sen perustivat ravintolayhtiö Muru Diningin huippuporukka: Samuil Angelov, Timo Linnamäki & Henri Alén.

"Prego Booking on uusi yritys, miten se kehittyy tulevaisuudessa?"

Prego Bookingin kehitystyön taustalla on suomalainen ohjelmistoyritys. Prego Bookingin omilla tuotekehittäjillä on kokemusta ja tietämystä ravintola-alasta ja sen tarpeista sekä vahva teknologinen osaaminen.

"Mistä saan apua, jos eteen tulee pulma?"

Prego Bookingin asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikenlaisissa kysymyksissä ja mietteissä. Jos kysymyksesi liittyy Kespron asiakkuuteen, olethan yhteydessä Kespron asiakaspalveluun tai myyntiin.

Asiakkaan ostopäätös voi olla varauskalenterista kiinni

Pöytävarausjärjestelmä on yksi ravintolan tärkeimmistä päivittäisistä työkaluista

Prego Booking on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka parantaa loppuasiakkaan varauskokemusta sekä tehostaa työntekoa ravintolassa. Digitaalinen ravintolan pöytävarausjärjestelmä mahdollistaa keskittymään olennaiseen eli asiakkaiden palvelemiseen. Prego Bookingin kautta asiakas voi tehdä pöytävarauksen – kun taas ravintola hallinnoi tilauksien ja pöytävarauksien lisäksi asiakastietokantaansa. Prego Booking on myös palautekanava asiakkaalta ravintolalle.

Tuoreimpia kuulumisia

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...