Lihatukku Kespro palvelee: Reinin Lihan joulutuotteet

Löysit juuri joulun! Jokainen asiakas on erilainen – myös jouluna. Erikoistumisen vaade, inspiroivuus ja toisaalta myös hinnoittelupaineet haastavat pohtimaan vaihtoehtoisia ratkaisuja pikkujouluihin ja joulun runsaisiin noutopöytiin tai lautasannoksiin.

Julkaistu

Teksti

Reinin Liha

Kuvat

Reinin Liha

Savustettu kalkkuna sopii moderniin joulupöytään

Tehokas vaihtelu noutopöytään rakennetaan käyttövalmiilla Reinin Lihan savustetulla kalkkunalla. Samalle tuotteelle saadaan lisäarvoa lautasannoksella, jossa kalkkunaviipaleet höystetään sinappikermalla meheviksi. Kylkeen ehdotamme yrtti-perunaa, poltettuasipulia ja paahdettua porkkanaa.

reinin liha joulukinkku 0024 Reinin Lihan joulukinkku. Varmista tuotteiden ajankohtainen saatavuus Kespron verkkokauppa Kespronetistä.

Mallaspossua vain Reinin Lihan ja Kespron kautta

Varma valttikortti jouluun perinteitä kunnioittavalle asiakaskunnalle ovat Reinin Lihalla taidokkaasti leikatut Mallaspossun eri osat. Mallaspossun lihan tekee erityiseksi mallasmäskiruokinnan ohella leppoisa elämä erilaisten virikkeiden parissa. Mallaspossua saat vain Reinin Lihan ja Kespron kautta.


reinin liha sadonkorjuuvati 0034 Reinin Lihan raaka-makkarat sopivat moneen tarkoitukseen ja maistuvat laatua arvostaville asiakkaille.

Hurmaa aitoja, suomalaisia makuja arvostavat asiakkaat rouheilla ja lihaisilla Menu-raakamakkaroilla, joita Reinin Liha valmistaa. Parhaaksi kehuttu joulu rakentuu yhdessä ideoiden ja tehden.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä