Kalaa juhlapöytään ja buffettiin

Juhlava noutopöytä on kalaruokien täyttämä, eivätkä loppuvuoden arvokkaat juhlat olisi mitään ilman kalaruokia. Poimi ideat itsenäisyyspäivän, joulun ja muiden vuodenvaihteen juhlien tarjoiluihin!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

E. Eriksson

Vastuullisia kalatuotteita jouluun

Joulun kalaosokset hoidat vastuullisesti, laadukkaasti ja sujuvasti Kalatukku Kesprossa. Kun ostat kalatuotteet meiltä, varmistat tarjoavasi vastuullisesti tuotettua kalaa. Valikoimamme on laaja ja löydät siitä niin hyvän hintapisteen pakastetuotteet kuin maittavat tuorekalat. Meiltä saat myös ykkösluokan kalatuotteet graavi- ja savulohista erilaisiin terriineihin, mäteihin ja äyriäisiin. Valikoimamme kattaa myös tunnetut Kalatukku E. Erikssonin tuotteet, tutustu!

Miltä teidän joulun kalapöytä tänä vuonna näyttää? Listasimme muutaman ajankohtaisen ratkaisun loppuvuoden juhlatarjoiluihin sekä kattavan ideapaketin sesongin kalaresepteistä.

Juhlavat terriinit

Kalatukku E. Erikssonin maistuvat terriinit tekevät joulupöydän juhlavaksi. Kampasimpukkaterriini ja siikaraputerriini ovat pakasteita ja niitä saa käytännölisissä 900 g pakkauksissa. Terriineistä syntyy näyttäviä alkupaloja ja yhtä lailla ne sopivat joulun noutopöytään. Laadusta tinkimättä!

ASC-sertifioitu lohi on vastuullisesti kasvatettua tuoretta norjalaista lohta. C-leikattu lohifilee on Erikssonin ammattitaitoisen henkilökunnan käsin fileoimaa. Vesiviljelty kala kasvattaa tulevaisuudessa rooliaan maailman merkittävänä ravinnonlähteenä, ja ASC-sertifiointi pyrkii maksimoimaan hyödyt ja minimoimaan mahdolliset negatiiviset ympäristövaikutukset.

Lämminsavukirjolohi tupla on mehukas ja helppokäyttöinen tuote. Se säilyttää mehukkuutensa, koska fileet on savustettu vastakkain nahkapuoli ulospäin. Fileet ovat ruodottomia, ja nahan poiston jälkeen tuotteesta ei synny hävikkiä.

merhav Vegaaninen Merhav merileväkaviaari.

Mädit

Mäti on oleellinen osa juhlavaa kalapöytää. Voit myös korvata mädin vegaanisella merilevävalmisteella!

Ajankohtaisia reseptivinkkejä kalasta!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä