Kalatukussa vastuullisuus tulee ykkösenä

Kaikki Kalatukku Kespron valikoiman tuotteet täyttävät niille asetetut tiukat tuotelaatu- ja vastuullisuuskriteerit. Yksikään Kespron valikoiman kalatuotteista ei löydy WWF:n kalaoppaan punaiselta listalta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Runsas valikoima kattaa erilaisten ammattikeittiöiden tarpeet

Kalatukku Kespron monipuolisesta ja asiakkaiden toiveiden mukaan kehittyvästä kalavalikoimasta löytyy varmasti tuotteet ja ratkaisut ravintoloiden vaihteleviin tarpeisiin.

Valikoima kattaa arkea helpottavat ja hyvän hintapisteen tuotteet lounasravintoloille, kuten fileet, annospalat, pidemmälle jalostetut sekä esikypsennetyt tuotteet.

Kalatukku Kespro vastaa myös fine dining -ravintoloiden erikoisempiinkin toiveisiin. Kyllä, valikoimastamme löydät myös partaveitsisimpukat ja osterit!

Tuorekalavalikoiman kehittäminen fokuksessa

Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa on monipuolistanut Kalatukku Kespron kala- ja äyriäisvalikoimaa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaille myös laajentuneen tuorekalavalikoiman, jonka kehittäminen ja laajentaminen on Kesprolla isossa fokuksessa.

Vastuullisen valikoiman ja kestävän kalastuksen tukeminen on meille sydämen asia. Kun asiakas ostaa kalat meiltä, hän voi luottaa siihen, että nämä asiat ovat varmasti kunnossa.”
Tom Fredriksson, Kalatukku Kespro

Vaellusturskaa kokonaisena ja paloina

Vastuullisuudesta ei tingitä

Kalavalikoimaa kehitetään kestävän kalastuksen periaatteista kiinni pitäen. Merkittävä osa kalatuotteista on MSC- tai ASC-merkittyjä.

Tämä tarkoittaa sitä, että suosimme valikoimapäätöksissä tuotteita, jotka täyttävät sekä vastuulliseen kalastukseen että vastuulliseen kalan kasvatukseen liittyvät kriteerit.

Tiesitkö?

  • Kespron asiakkailla on mahdollisuus erottua vastuullisina.
  • Kespron MSC- ja ASC-jäljitettävyyssertifiointi hyödyttää myös Kespron asiakkaita. Mikäli ravintola on hankkinut itselleen MSC- ja/tai ASC-sertifioinnin, ravintola voi käyttää ruokalistoissa ja markkinoinnissa MSC- ja ASC-merkkejä – mikäli tekee ostot sertifioituneelta toimittajalta, kuten Kesprolta. Näin ruokailijat voivat helpommin valita vastuullisesti pyydettyä kalaa lautasilleen.

Muikkujen pyyntiä troolilla

Kalatukku E. Eriksson – vastuullista suomalaista kalakauppaa vuodesta 1880


  • Helsingin Roihupellossa sijaitseva Kalatukku E. Eriksson Oy valmistaa vaativia, asiakkaiden toiveiden mukaisia, räätälöityjä kala- ja äyriäistuotteita, sekä suuren tuotantokapasiteetin volyymituotteita.
  • Yritys on omassa tuotannossaan keskittynyt erityisesti laadukkaasti jalostettuihin tuotteisiin, kuten käsin leikatut fileet ja annospalat, sushi, ravut ja mädit sekä erilaiset Catering- tuotteet.
  • Kalatukku E. Eriksson on vahva toimija kotimaisissa kalatuotteissa.
  • Vastuullista ja asiakaslähtöistä valikoimaa kasvatetaan seuraten tarkasti WWF:n kalaoppaan suosituksia – päätavoitteena on turvata luonnon monimuotoisuuden säilyminen. Kalatukku E. Erikssonille on myönnetty MSC-, ASC- ja Luomu -sertifikaatit, sekä FSCC 22000 elintarviketurvallisuussertifikaatti.
  • Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa, jolloin Kespron logistiikka mahdollistaa tuotteiden saatavuuden ja jakelun kaikkialle Suomeen. Brändituotteiden lisäksi Kalatukku E. Eriksson valmistaa osaa Kalatukku Kespron Menu tuotteista.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä