Trendikkäät suomalaiset yrtit

Tuoreiden, tuoksuvien yrttien ja niistä valmistettujen mausteseosten, tahnojen, yrttibukettien ja makusuolan avulla virität ruoka-annosten makumaailman huippuunsa.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Iske yrteillä hyvinvointitrendiin. Kaikissa Menu-sarjan suomalaisissa yrteissä on syvä ja täyteläinen maku, rehevä ulkomuoto, hyvä väri sekä tuoksu, joka herättää ruokahalun.

Yrtti-chilifudge

Yrttichilisuklaa-annoksia pikkulaseissa

Kuumenna kermasta, sokerista, siirapista ja voista 115-asteinen seos, johon sulatat valkoisia suklaanappeja. Mausta sormisuolalla, chilillä ja tuoreella basilikalla ja kirvelillä. Kaada lasiin tuoreiden yrttien päälle ja tarjoa lämpimänä jäätelön ja tuoreiden Menu-marjojen kanssa.


Pähkinätön pesto

Tee raikas pesto tuoreesta basilikasta, sitruunamelissasta ja lehtipersiljasta. Jauha mukaan mantelia, Grana Padanoa ja valkosipulia. Mausta sitruunalla ja notkista oliiviöljyllä.

Mausteinen yrttisuola

Pyöräytä tuore basilika, rakuuna, persilja ja marokonminttu tehosekoittimessa chilin, sitruunankuoren ja karkean suolan kanssa. Kuivata suolaa 50-asteisessa uunissa muutama tunti tai huoneenlämmössä pari päivää. Säilytä ilmatiiviisti.

Vadelma-yrttijäätelö

Mausta notkistettu jäätelö uusilla suomalaisilla Menu-pakastevadelmilla ja yrttitahnalla, jossa on basilikaa ja sitruunamelissaa. Pakasta jäätelö rasiassa, kauho palloiksi ja koristele tuoreilla vadelmilla ja yrteillä. Ripauta lisämauksi Menu Digestivekeksimuruja.

Yrttejä käyttämällä voit vähentää suolan määrää ruoassa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä