Kasvisvaihtoehtoja lounaalle ja terassikauteen

Vastaa kasvavaan kasviruoan kysyntään lounaalla ja tarjoa asiakkaillesi kiinnostavia vaihtoehtoja. Soija- ja kasviproteiinien käyttäminen on paitsi ekologista myös kustannustehokasta ja nopeaa. Muista myös free from -vaihtoehdot.

Julkaistu

Kespron Maailman ravintolatrendit -tutkimuksen mukaan suomalaisista 87 prosenttia olisi valmis lisäämään ruokavalioonsa enemmän monipuolista kasvisruokaa. Yhä useampi myös valitsee kasvisruoan nimenomaan lounaalla.

Uusien kasviproteiinituotteiden myötä kasvisruokavaihtoehtojen tarjoaminen lounaalla tai tulevalla terassikaudella on entistä helpompaa. Klassinen burgundinpata muuntautuu vegaaniseksi, kun vaihdat lihaliemen kasvisliemeen ja lisäät lopuksi pataan soijasuikaleita. Kesän trendiruoka burgeri valmistetaan käyttämällä pihvinä mustapapumerileväburgerpihviä tai soijapihviä.

ML 2 21 Lounas ja terassikausi Soija burgundinpata

Burgundinpata soijasuikaleista

Ostoslistalle

  • 200 g sipulia
  • 200 g porkkanaa
  • 200 g palsternakkaa
  • 1/2 l punaviiniä
  • 1 l Menu Vege demi-glace
  • Menu Soijasuikaleita haluamasi määrä
  • lehtipersiljaa

Valmista näin

Kuullota kasvikset, lisää punaviini ja keitä hetki. Lisää Menu Vege demi-glace ja keitä 10 minuuttia. Lisää valmiiseen kastikkeeseen soijasuikaleet, kiehauta ja tarjoile.

Mustapapu-ranch-burger

Valmista näin

Näyttävästä, paksusta ja maukkaasta mustapapu-merilevä-burgeripihvistä paistat erinomaisen vaihtoehdon lihalle. Menu Chipotle-ranchmajoneesi ja cheddarjuusto viimeistelevät kokonaisuuden.

Vege-briossiburger

Valmista näin

Valitse free from -burgeriin gluteeniton briossisämpylä. Runsaan ja näyttävän vegeburgerin välissä on vegepihvi ja vegeviipale.

Tuotteet

Tiesitkö?

Vaihtamalla lihan kerran viikossa kasvikseen pystyt syömällä vaikuttamaan hiilijalanjälkeesi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä