Syksy on maukkaiden kurpitsojen huippusesonkia

Kurpitsat ihastuttavat värillä, maulla ja monipuolisuudella. Tutustu eri kurpitsalajikkeisiin ja valmista maukas kasvisruoka alusta alkaen itse – tai hyödynnä Kespron uudet kurpitsajalosteet.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Perinteinen oranssi kurpitsa on saanut rinnalleen erilaisia herkullisia kurpitsoita, jotka sopivat erinomaisesti ruoanvalmistukseen – hokkaido-, myski-, patty pan- ja spagettikurpitsoista loihdit mitä herkullisempia kasvisruokia tai lisukkeita. Tutustu myös Kespron syksyn uutuustuotteisiin Menu kurpitsasose ja Davigelin kurpitsagnoccit.

Spagettikurpitsa

Korvaa pasta spagettikurpitsalla

Spagettikurpitsan nimi viittaa sen sisukseen, joka purkautuu kypsennettäessä kuin pasta. Sen mallosta voit valmistaa gluteenittoman vegespagetin tai halkaistuna se sopii myös koverrettavaksi ja täytettäväksi esimerkiksi fetalla, kikherneillä ja kvinoalla.

Myskikurpitsa

Pähkinäinen myskikurpitsa

Suosiotaan kasvattanut myskikurpitsa kätkee sisälleen kirkkaan oranssin ja makean hedelmälihan. Paloiteltuna nopeasti kypsyvä malto maistuu samettiselta. Paahda uunissa tai käytä soseutettuna leivonnassa. Lempeän makean myskikurpitsan kaveriksi sopii erityisen hyvin chili, sitrushedelmät ja happamat marjat. Tai valuta päälle kuumaa ruskistettua voita, ripottele pinnalle hieman sormisuolaa ja viimeistele annos rouhituilla hasselpähkinöillä.

Hokkaidokurpitsa

Kiinteämaltoinen hokkaidokurpitsa

Hokkaidokurpitsa eli japanilainen talvikurpitsa on kiinteän oranssimaltoinen. Se maistuu suolaisena lisukkeena uunissa paahdettuna, paloina pastakastikkeessa, soseutettuna keitoissa tai vaikka jälkiruokana lohkoina sokerilla paahdettuna. Erityisen herkullista se on voissa paistettuna ja yrteillä maustettuna.

Patty pan

Patty pan kuuluu kesäkurpitsoihin

Tämä ufo-kurpitsaksikin kutsutta kurpitsa on koristeellinen, mutta myös herkullinen. Miedonmakuiset, pieikokoiset kurpitsat voi hyvin kypsentää kokonaisina – leikkaa hattu pois, poista sisus ja täytä esimerkiksi paistetuilla sienillä tai linssimuhennoksella.

Menu kurpitsasose 1kg

Menu kurpitsasose on valmistettu ”sesongissa olevasta” kurpitsasta. Kypsennetty sose on maustamaton, lisäaineeton ja säilöntäaineeton. Tuotteeseen ei ole lisätty vettä. Kurpitsan aromikas ja hennon makea maku sopiin hyvin niin suolaiseen kuin makeaan ruoanvalmistukseen.

Davigel kurpitsagnocchi kypsä 1kg pakaste

Helpot, kypsät kurpitsagnoccit

Gnoccien valmistuksessa on käytetty 40% kurpitsasosetta. Ne sopivat erinomaisesti tarjoiltavaksi sellaisenaan esimerkiksi yrttiöljyn ja salviavoin kanssa, tai voit lisätä gnoccit ruokiin pastan tapaan. Gnocceissa on hienostunut kurpitsan maku ja haalean oranssi sävy.

Ostoslistalle

  • 21715317 Oranssi säilöntäkurpitsa
  • 21715318 Spagettikurpitsa
  • 21725841 Myskikurpitsa Suomi 1 lk (butternut)
  • 21796625 Hokkaido kurpitsa 1 lk Suomi
  • 21713584 Patty Pan kurpitsa 12-16 kpl Suomi
  • 21481855 Halloween-kurpitsa koriste 1,3 kg ES
  • 21764858 Menu kurpitsasose 1 kg
  • 21784185 Davigel kurpitsagnoccit

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä