Parhaat vinkit syksyn juhliin

Riista maistuu syksyllä niin lounailla kuin juhlapöydissä. Isänpäivänä juhlitaan surf & turf -vadin äärellä.

Julkaistu

Tarjoa sesongin riistaa kokousvieraille. Valmista klassinen wallenberg hirven jauhelihasta ja tarjoile se pottuvoin, herneiden ja ruskistetun voin kanssa.

Riistakausi käynnistyy lintujahdeilla, ja 12. lokakuuta alkaa hirvenmetsästys.

Kurpitsa tuo Halloweenin lautaselle

Myskikurpitsalla maustettu jäätelöpallo halkaistussa kurpitsassa

Kurpitsa on monipuolinen raaka-aine, jota voi tarjota läpi menun. Pyöräytä upean värinen hummus Menu Myskikurpitsasta. Kurpitsalyhdyn kaiverrettuasi ota talteen siemenet ja paahda ne taco-mausteen kanssa maistuviksi. Mausta jäätelö soseutetulla myskikurpitsalla, inkiväärillä ja kanelilla.

Parasta isälle

Surf & turf -annos mustalla vadilla

Kokoa isänpäivän kunniaksi komea surf & turf -vati. Juhlaan sopivat parhaat raaka-aineet: Grandchester Black Angus -sisäfilee, härän luuydin ja hummerinpyrstö. Taco-maustetahnasta teet maustevoin, joka tuo ytyä annokseen. Grillattu broccoliini ja savulla sävytetty mustajuuri täydentävät kokonaisuuden.

Valitse surf & turf -annoksen seuraksi vähän parempi punaviini.

Barolo Campo dei Buoi -viinipullo

Costa di Bussia, Barolo Vigna Campo dei Buoi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä