Hevivinkki: Esittelyssä Menu Punaverso

Tunnetko jo valikoimamme Menu Punaverson?

Julkaistu

Teksti

Kespro

Maultaan vivahteikas ja hennon pippurinen Menu punaverso on kustannustehokas ja monikäyttöinen vaihtoehto tarjonnan viimeistelyyn. Aromikas verso on kaunista, hentoa ja riittoisaa, ja se kestää pakkauksessaan hyvin.

Luonteikkaan maukkaan makunsa ansiosta punaverso tunnetaan myös nimellä sinappifrilly.

Menu punaverso kasvaa kotimaassa, Lindkoskella sijaitsevalla Pikku Puutarha Robbesilla.

Kokeile Menu Punaversoa lautasannosten kaunistajana, pizzan ja suolaisten leivoksien koristeena sekä tapas- ja alkuruoka-annoksissa. Punaverso on omiaan antamaan näköä ja makua myös niin viher-, peruna- kuin pastasalaateissa.

Punaverson säilyvyys on hyvä, ja sitä on saatavilla kotimaisena valikoimastamme vuoden ympäri.

Tilaa, tutustu, ihastu ja ihastuta asiakkaasi:

MENU PUNAVERSO (1)

Vihannestukku Kespron tuottama Hevivinkki-juttusarja on omistettu kasviksille! Kirjoitukset tarjoavat tuoreimmat ideat sekä uutta inspiraatiota ajankohtaiseen tarjontaan. Keskiössä ovat sesongin parhaat raaka-aineet, kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt sekä raikkaimmat ideat ravintolakeittiöön. Sosiaalisessa mediassa hevi-aiheista sisältöä löydät ja voit myös jakaa tunnistein: #hevivinkki #vihannestukku.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä