Hevivinkki: Annabelle on Suomen suosituin peruna

Annabelle on Suomen suosituin perunalajike – eikä ihme, onhan se herkullinen, edullinen ja vastuullinen lähiraaka-aine. Potwellin Maatilan-perunatuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty kokonaisuudessaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Potwell

Vuonna 2008 Suomen markkinoille saapunut Annabelle-perunalajike on saavuttanut vankan aseman perunamarkkinoilla. Ruokaviraston mukaan vuoden 2022 kesällä se ohitti kärkisijaa pitäneen teollisuusperuna Melodyn ja nousi viljellyimmäksi perunaksi Suomessa.

Annabelle on mainio valinta ravintoloille

Annabellen paras ominaisuus on epäilemättä sen kermaisen pehmeä maku, mutta se on myös laadukas ja helposti käsiteltävä lajike ammattikeittiöön. Annabellen keitto-ominaisuudet ovat erinomaiset ja se sopii hyvin myös lisukeperunaksi.

Maatilan-perunatuotteet – jäljettömän hyvä valinta

Annabelle-perunaa Vihannestukku Kesproon toimittaa kotimainen Potwell. Maatilan-perunatuotteet soveltuvat erinomaisesti suurtalouksiin maistuvan ja terveellisen ruoan raaka-aineiksi. Maatilan perunatuotteet ovat tuoreita, laadukkaasti ja vastuullisesti tuotettuja.

Luonnonvarakeskus laskee kaikkien Potwellin tuotteiden hiilijalanjäljen. Laskelmassa on huomioitu perunoiden koko tuotantoketju vesijalanjälki mukaan lukien. Laskentatapana käytetään Euroopan komission asettamaa PEF-menetelmää (Product Enviromental Footprint). Tulokset osoittavat, että peruna on aitoa ilmastoruokaa, jolla on pieni hiilijalanjälki. Maatilan Jäljettömän Hyvien Perunoiden hiilijalanjäljen Potwell hyvittää kokonaisuudessaan.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä