Käyttövalmis ja herkullinen Davigel-risotto

Ihanan täyteläinen risotto sopii kylmän sesongin herkkuruoaksi. Davigelin täysin valmis sienirisotto on kuumennusta vaille valmis.

Julkaistu

Ihanan täyteläinen risotto sopii kylmän sesongin herkkuruoaksi. Davigelin täysin valmis sienirisotto on kuumennusta vaille valmis.

Julkaistu

Davigelin käyttövalmis ja herkullinen risotto on huippuluokan tuote: valmis pannulta lautaselle. Kermaisessa Davigel risotossa on valmiiksi sieniä ja kahta erilaista juustoa, mutta haluttaessa mukaan voi lisätä esimerkiksi herkkutattiviipaleita, soijapapuja tai parmankinkkua, jolloin annoksesta saa todella ruokaisan. Suutuntuma on hyvä, makumaailma kohdallaan ja hävikki nolla.

Davigel valmis risotto mustalla paistinpannulla

Herkkutatti kuuluu suomalaisten suuriin sienisuosikkeihin. Havumetsissä ja etenkin männikkökankailla viihtyvä tanakka tatti ilahduttaa suuresti myös italialaisia, joille herkkutatti on sienien kuningas. Monipuolisen, pähkinäisen ja aromaattisen sienen lakin ja jalan yläosan sävy vaihtelee vaaleanruskeasta tummanruskeaan. Herkkutatin kiinteä malto pysyy herkullisen valkoisena myös kypsennettäessä.

Herkkutatti on mahtava maun tuoja salaattiin, pizzaan, pastaan, paistoksiin, kastikkeeseen ja keittoihin sekä aivan erityisesti aitoon italialaiseen risottoon.

Kespron syksyn uutuus on herkkutatti, jota on valmiiksi viipaloituna yhden kilon pusseissa. Pakastettuja herkkutattiviipaleita otat helposti sulamaan vain tarvitsemasi määrän.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä