Risotolla katetta ja uusia makuja – muista myös aterintaskut!

Ravintolan kesän ruokalistoja suunniteltaessa on hyvä huomioida, että ruokalistoilta löytyy erilaisia makuja ja vaihtoehtoja. Menun lisäksi on hyvä varmistaa tyylikäs kattaus, joka voidaan kätevästi toteuttaa Dunin Duniletto Slim -aterintaskujen avulla.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Riisi- ja kauraruoat ovat trendikkäitä, usein hyväkatteisia ja niitä voi esivalmistella suhteellisen pitkälle. Pääraaka-ainetta vaihtamalla riisi- ja kauraruoat muuntuvat monenlaisiksi herkuiksi.

Pienen harjoittelun jälkeen risottoa on helppo valmistaa isoillekin asiakasmäärille. Ja mikä parasta, risottoon voi yhdistää lähes minkä tahansa maun. Risottoriisin voi korvata myös muilla jyvillä, kuten ohralla tai kauralla, jos se sopii paremmin ravintolan liikeideaan.


lanseeraus 1-23 casual dining risotto Kypsennä mustekalaa sous vide, 79 °C viiden tunnin ajan.

Vastuullista ja värikästä kattausta!

Tilaa kesäksi ravintolasi valikoimaan uusia Dunin Duniletto Slim -aterintaskuja, joita on saatavilla neljässätoista eri värissä. Aterintaskut ovat ihanan pehmeitä, käteviä käyttää ja ne on valmistettu fossiilivapaista, täysin uusiutuvista materiaaleista.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä