Metsämarjat, nuo syksyn superfoodit

Syksyn marjat ovat todellisia vitamiinipommeja. Mitä jos tarjoaisit asiakkaillesi tuoreista marjoista itse tehtyä hilloa tai vaikka raikkaan hard seltzerin?

11.8.2021

Julkaistu

Syksyn marjat ovat todellisia vitamiinipommeja. Mitä jos tarjoaisit asiakkaillesi tuoreista marjoista itse tehtyä hilloa tai vaikka raikkaan hard seltzerin?

Hurmaa asiakkaasi tuoreilla syksyn marjoilla ravintolasi annoksissa. Mehukkaat ja ravinteikkaat metsämarjat sopivat lukemattomiin eri ruokiin, leivonnaisiin ja hilloihin. Marjat maistuvat tunnetusti erilaisissa jälkiruoissa, mutta sopivat hapokkuutensa ansiosta mainiosti vaikka riistaruokien kanssa tarjoiltavaksi.

Marjat käyvät hyvin myös erilaisiin juomiin – valmista marjoista supersuosittu hard seltzer. Yksinkertaisuudessaan alkoholia, hiilihapollista vettä ja luonnollisia makeutusaineita sisältävä juoma on ollut kesän 2021 trendi, jota ei kannata unohtaa syksylläkään. Kokeile esimerkiksi timjamilla ja mustikalla maustettua hard seltzer -juomaa, joka valloittaa raikkaudellaan.

Helteinen ja kuiva kesä on jättänyt marjasadot tänä vuonna pieniksi. Kuumuus on vaikuttanut myös marjojen kokoon jättäen esimerkiksi mustikan marjat pienikokoisiksi. Marjojen saatavuuden varmistamiseksi, olethan yhteydessä Kespron asiakaspalveluun.

Mustikka, hilla ja puolukka

Mustikkaleivos

Mustikka sisältää roppakaupalla C- ja E- sekä B-ryhmän -vitamiineja. Mustikka sopii makeiden leivonnaisten ja jälkiruokien lisäksi myös kastikkeisiin liharuoille, erityisesti riistalintujen kanssa tarjoiltavaksi. Mustikasta valmistat myös herkullisia mehuja, puuroja ja smoothieita. Äläkä unohda mustikoista itse tehtyä hilloa.

Hilla ja leipäjuusto

Hillassa on C- ja A-vitamiinien lisäksi runsaasti rautaa ja muita hyödyllisiä mineraaleja. Hilla on erinomainen marja hillona leipäjuuston kanssa tarjoiltavaksi ja se sopii hyvin myös muiden suolaisten juustojen pariksi syksyiselle juustolautaselle. Kokeile hillaa vaikka etikkamarinoituna – raikkaan makunsa ansiosta marinoitu hilla sopii ihanasti lihan kanssa.

Puolukka annos

Puolukka sisältää erityisesti C- ja E-vitamiinia sekä mangaania ja kuitua. Puolukka jää usein muiden marjojen varjoon, mutta pirteää ja aavistuksen happaman makuista marjaa ei kannata unohtaa. Perinteinen puolukkavispipuuro kerman kanssa tarjoiltuna toimii perinneruokatrendin myötä edelleen jälkiruokana. Happamuutensa ansiosta puolukka on hyvä lisuke myös rasvaisille ja tuhdeille liharuoille.

Tuotteet:

  • 21306344 Hilla /Lakka/ Suomuurain 1kg Suomi 1lk
  • 21712944 Tuore Lapin hilla 300g Suomi
  • 21713556 Mustikka 2kg Suomi
  • 21073743 Puolukka Suomi 1lk (saatavilla arviolta vkolla 35)

Kysy myös muita syksyn marjoja Kespron asiakaspalvelusta.

Karhunvatukku

Muistathan, että Kesprolla on valikoimissa myös tuoreita ulkomaisia puutarhamarjoja ympäri vuoden

Tuotteet:

  • 21028368 Menu Mansikka 250g NL/BE/MA/EG/ES 1lk
  • 21028364 Menu Karhunvatukka 125g NL/ES/ME 1lk
  • 21028367 Menu Punaherukka 125g NL 1lk
  • 21028365 Menu Pensasmustikka 125g PE/ES/CL 1lk
  • 21028366 Menu Vadelma 125g ES/PT 1lk
  • 21695612 Menu puolukkasurvos sokeroimaton 3kg FI

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä